^кога ќе се добие розево цветче, нема веќе цветчиња понатаму...тоа е последно мислења и понатаму можеш да пишуваш, и мислењата и понатаму ти се бројат.
Не е се до цветчињата, важни се мисењата со кои си стигнал до цветчето! Има некои феминки, кои само за цветчиња живеат, пишуваат мали мислења и за два дена добиваат цветче... Но, зарем толку се важни, јас воопшто не се брзам, но тоа не значи дека не пишувам, ја сакам фемина, и едноставно станав зависник, ја посетувам и пишувам во нека овие два месеца дури повеќе и од на фејзбук... (тоа е сериозна работа луѓе )
Секако дека не е до цветчето,но е лична сатосфакција ете сега кај мене е зелено и ми причинува задоволство...јас сум на феминава цели четири месеци и многу ја засакав и ми значи бојата на цветчето значи со тоа се покажува мојата активност...се разбира има некој што колку да се рече дака пишуваат но тоа е тоа.......
^Сноу ајде мила уште малку и розевко Цветче си е цветче ,но за секој претставува радост кога ќе добие поголемо цветче. Сега токму пред неколку дена една феминка ми вели, Какви убавимислењња пишуваш,и помислила имамм зелено цветче но кога видела плаво не верувала. Зборот ми беше може да се има квалитетни мислења но мало цветче,не се работи се во цветчето.
Јас сакам шаренко. Измеѓу 1000 и 5000 мислења, секое ливче различна боја. Или па ваква боја, или ваква
Не знам дали е за овде прашањево и однапред се извинувам ако сум грешка. Сакав да прашам дали со секое цветче се отвара ново скриено катче?