сакам и јас цвеќенце ама не успевам толку да давам кометари, браво за сите со цвеќенца симпатично изгледаат и се знае кои се најактивните.
Ехх ова цвеќенцево воопшто и да не го приметив кога го добив. А за активна-активна сум, си ги читам сите теми, но не секаде имам желба да одговорам. А вака кога размислам ми се допаѓаат цвеќенцата, но забележав има многу што незаслужено ги "носат". Није битна служба, битна је дружба !
тоа е твојот број на мислења .. на првата страна има напишано ... за 100 мислења плаво ... за 500 зелено и така натака .
Ни мене ништо не ми значи. Од март сум зачленета, а уште сум со плаво . Па немам време бе луѓе имам многу за учење
Ете и јас неодамна добив зелено цвеќенце и баш ми е симпатично. Многу си ја сакам зелената боја. Ај, па да стигнам и до жолто, па и до црвено, ама не верувам. Битна е дружбата, како што вика Блонд, не е битно колку мислења имаш или какво цвеќенце.
јас прв пат слушам за цвеќиња,воопшто не сум ги примитувала а и ми било страв да прашам да не ми се раздере некој,вака пишувам каде сакам јас што сакам кога сакам не опторувајќи се со тоа.
Немој така Стилас пишувај си ти, верувам дека си ги читала правилата и знаеш од прилика како функционира форумот. Па и една форумџика да ти се раздере не ти се дере цел форум. А и крај краева се раздрала некоја, неќе утре да ти дојде на врата да те убие. Овде извесен период си има караници, извесен период е тивко. Не е секогаш исто па и скоро секоја форумџика се закачила со друга заради различно мислење