Има некој како мене што сака жолтово цвеќе да го промени нашата драга билка, во друга боја, нп виолетова?????јас се ближам до жолтото а ич не ми е убаво, а треба уште 4000 мислења да се тера со него ....има некој таков????ако е изводливо и ако не сум само јас...ако е глупав коментаров и лигав успат игнорирајте ме ве молам
Јас си имам сино свеќенце,ама се стремам за зелено ,убава е бојата,освежувачка.Па здравје боже,жолто,црвено и виолетово
Јас го сакам виолетовото. Таман ќе ми одговара со никот и потписот. Плус и омилена боја ми е Ќе го направам можеби другата година ова време
не бе појќе си читам одошто пишувам.многу грешев во почетокот бидејќи не ги имав прочитано правилата и си пишував на латиница и стално ме опоменуваа и многу се нервирав на крај се научив ама ме мрзи да пишувам,во глобала сум присутна колку можам,плус многу теми не ми се уште исчитани и затоа таму се уште нема мои мислења.
Енци, не може виолетово, затоа што бојата е веќе зафатена. Такво цвеќенце се добива со 10 000 мислења.
цитирано од http://forum.femina.mk/za-forumot/peticija-za-cvetcinjata-t1115/10.html барајте сега нова нијанса на жолта
Епа дреч розе можеееее????????????????????????? Хипи мило тебе ти е гајле се откачи и од жолтото па и од црвеното, мада знам дека црвеното многу го сакаш ....ајде дрееееч розово
Абе мене и до толку не ми е дојдено до бојата на цветчево. Црвеното си го имам уште, ама кога ќе треба да го оставам, тоа ќе го направам со тешка мака Мада шо искрено поарно жолтото да биде вакво, отколку какво што беше порано, таа една окер боја, ауу
Сакам да прашам нешто за тоа цвеќенце... Веке имам преку 100 мислења и треба да имам цвеќе, ама ми покажува дека имам 38 мислења.. Може ли да ми го средите некако, заш ме нервира, сакам цвеќе
Ако повеќето мислења ти се во форумските игри или во кафе-муабети, тие не се бројат... Не верувам дека се работи за грешка. Сепак еве тука можеш и сама да прочиташ: pravila-i-novosti/novosti-i-izvestuvanja-t1896/
Пред некое време и јас добив сино цветче и уште си го имам но сепак не праќам одговори на сите теми, не се преоптоварувам толку со бојата на цвеќенцето, повече гледам да ми бидат во ред мислењата што ги праќам, сепка неможат да се избришат