Имаш петунии и сардели што паѓаат т.е лазаат на долу. еве една статија што ја прочитав http://press24.mk/za-vashite-balkon...e-go-ova-vo-cvekjeto-i-neprestano-kje-cvetaat
Две прашања до искусни домаќинки и цвеќарки, ве молам 1. Како се вика ова цвеќе? 3 и кусур години го имам, а не знам како се вика 2. Дали може бамбусите да живеат во ваква саксија, или мора да е стаклена и проѕирна? Нови ми се
Мене ми личи првото на слонова нога, а имав бамбуси дооолги години кои не беа ни во стаклена ни во проѕирна вазна.
Леле фала, сега прогуглав за слонова нога, тоа е И не знам како сум пишала саксија, а мислев на вазна за бамбусите Фала уште еднаш
како се вика цвеќево и под кои услови живее? Го најдов на фб го имаше некој постирано и ми се допадна
Дајте предлог цвекиња кои сакаат сонце цел ден..Значи цел ден терасата ми ја пече сонце..Вербените карат си цветаат ама некако ја губат бојата избледуват нормално е или од сонцето..? Купив едно друго ми рече грчко било добро е сега за сега си цвета..Денес купив и малоки ама незнам дали сакат сонце..Кажете ми што да барам..? Благодарам
Баш вчера гледав во Булка, позади гимназијата Никола Карев, таму имаше баш убави. Провери и по пазарчињата, сигурно има и таму.
Каде има најефтини саксиски цвеќиња за по дома? Некое поголемо сакам, не мора да е некое специфично, само да не е изгор скапо