Обожавам и јас цедевита,нема шанси дома да сме без цедевита ,не само јас и маж ми многу ја сака па барем во тоа сме ептен погодени сите видови ни се убави и освежителни,па така се освежуваме секој ден и тоа пијам 5 до 6 чаши на ден
Омилени ми се портокал и лимон, имам пробано мислам дека беше брусница не ми се допаѓа. Мислам дека порано ги пиев чаевите на Цедевита и тоа од портокал мислам дека беше.
Порано цело време пиев Цедевита, но сега некако не го пијам незнам зашто, некако гаден ми е. А, многу ги сакам бонбоните Цедевита, ги обожавам.
Најмногу пијам цедевита од портокал. Си пиев јас и по 4 чаши на ден се додека не прочитав дека било штетно. Сега внимавам и пијам по 1-2
Цедевита портокал најмногу ми се допаѓа.Сум ги пробала и другите вкусови на цедевита , но сепак останувам верна на портокалот.
Пијам многу вода во тек на денот, па така чаша цедевита ми е супер промена. Пијам од време на време "кога ќе ми текне" или ќе ми се присака. Од лимон ми е најубава со оглед на тоа што ги имам пробано само од лимон и од портокал Последниов пат имав големо пакување цедевита од лимон, мислам од оние за во 6 литри вода, и таман ми беше на крај си викав ќе го сменам со некој нов вкус да пробам - кога мајка ми купила од портокаааалл Повеќе среќа следен пат хаха Бомбоните им се исто вкусни (не се престанува на една бомбона), а со оглед на тоа што ретко да одбијам или да не ми се допадне некој чај, ги сакам и тие (иако не преферирам овошни чаеви)
Мислам дека овие се наменети само за кафичите. Баш пред недела-две на страната на фб некој таму прашал дали се продаваат вакви во продавниците и им беа пишале дека само за кафичите се наменети овие.
обожавам цедевита, пијам секој ден, може и во денот по два пати иако не е препорачливо.. омилен вкус ми е портокал а и лимон сакам, и ја сакам со повеќе лажички цедевита, да не ми биде како вода и со мраз а иначе овие што се во шише супер изум се, купувам понекогаш али стварно се скапи за разлика од тоа колку малце има внатре
кога имам тренинзи секогаш пијам цедевита,дека е многу вкусна и дава многу енергија омилен вкус ми е портокал несакам премногу благо,сакам кога ми е киселко и ставам само една ипол лажика поздрав и бакнежи до сите вас