Многу ми се допаѓаат. Многу се слатки а воедно и комотни. Малку интересен накит и штосни римјанки и имам совршена комбинација за излегување
Многу се лесни за носење и онака како ништо да не носиш посебно сега по жештиниве супер имам неколку пара и со римјанки стојат ии за искачање ги носам и за се...
јас имам 3-4 вакви и сите се на ластик горе и немам проблем со соблекуванје многу ми се убави и се во нив сум си дека лесни а едното е горе со болеро и многу е
Plavusa.17 од каде ти се и колку ги купи..Баш се убави.. Иии, би сакала да прашам каде можам да најдам кратки со морнарски дезен во Прилеп и колку пари се?...Фалавии...
Имам 2 пара вакви едни кратки тегет нагоре на врвка што се врзува од позади и со гол грб,а другите се тексас нагоре со кратки ракави од Страдивариус.Вторите ми се покажаа некако не практични и не ги носам многу бидејки тексасот е дебел и летно време жешко е многу со нив ,а зимно време дека горниот дел на кратки ладно.А дека делуваат масивно не можам да носам џемпер врз нив и во главно си седат неносени во шкаф. Инааче како модел ептен ми се слатки во исто време си целосно облечен а и делуваат многу интересно.
Имам 2 пара. Едните се цветни и долги , горе се без ракави. А другите кратки розево бели исто без ракави.
Кратки може, но целосни долги панталони нема шанси. Немам но би носела, немам ни забележано досега вакви низ бутиците...