Јас си го купив ова на сатва антицелулитен гел слушнав дека бил многу ефикасен па ќе ве известам кога и ако има ефект.
Јас ги имам користено, мислам дека се џабе фрлени пари немаат ефект Јас најмногу резултати видов од маслото на хемел+ не ти требаат хеланки можис фолија да ставаш а и немора секако ке видиш промена
Дечки пред некој ден ви пишав за Сатва антицелулитен гел на алкалоид као чув дека е многу добар и сл, се намачкавввввв и за неполна минута бев како изгоренааааа, отечена и црвена на нозете, Внимавајтеееее
Jas go koristev Cajot za slabeenje od Bilna Apteka Matija i pokraj toa so mi se namali obemot na stomakot mi se namali i celulitot.
Забележав кај кремиве против целулит дека некои предизвикуваат ефект на ладење а други на затоплување...во што е разликата да не знае некој да ме просветли?
Женски да ве прашам дали некоја го има испробано овој метод: на местото зафатено со целулит се мачка било каква крема за да биде кожата мрсна, потоа се става свеќа ( како оваа прикачената) нормално со дното на кожата и се поклопува со чашата. Потоа свеќата се гасне самата и се ствара вакум и така се прават движења нагоре, надолу и постапката се повторува неколку пати. Сакав да прашам дали некој го применил, бидејќи по некоја логика и во салоните за убавина третманите што ги прават со некои апарати се со вакум, па можеби постои можност и ова да помогне.
јас ова го имам видено но не за целулит туку за кичма ако го боли некој па се става на болното место за да го извлече месото ама многу боли (наместо свеќа-чкорче од кибрит)
Другарките ми се смееја за ова кога им зборев јас пред да излезат масажериве односно да поевтинат ,вака се масирав ,има ефект ептен ,само рутина треба да стекнеш не е баш едноставно и внимавај да не се изгориш со восокот од свеќата,треба малку да бидеш побрза,и движењето да биде горе доле не во круг ,бидејќи така повеќе целулитот се разградува(и боли на местото каде има повеке целулит ,каде што нема немаш никаква болка).
Е тоа е мачно дур не се извежбаш ,вакумот при движење може да се ослободи и тогаш пак треба од почеток ,ова е примитивен начин на масажа но кој има време и живци може да проба.
Или пак затоа што на нозете позади на пример малце е незгодно сам да се фатиш, може да ти го прави некоја другарка на пример
Edinstveno , edinstveno nesto sto mi pomogna mene vo borbata so celulitot bese stikot od Garnier znaci mnogu pomaga , ama za zal poveke go nema niz prodavnici kade sto go barav....
Девојки да ве прашам дали знаете некоја крема , или некој метод што не го намалува обемот , значи дали има шанси за такво нешто да го разгради целулитот но да не го намали обемот , јас немам некој голем проблем но сепак сакам да го решам и тој што го имам , без притоа да го намалам обемот бидејки и онака сакам да се здебелам некое кило ?
Девојки, некоја од вас знае ли како се користи серумот од нивеа q10 против целулит? Мислам колку Често, наутро и навеЧер или само навеЧер? Го зедов вЧера ама будаласи го фрлив кутивЧето и не проЧитав.. И има ли ефект ако го имате користено?
Нз колку вас ќе ви помогни гелот од Oriflame , ама јас сум премногу задоволна од него . Би требало да го пробате
Јас имам , ама ептен малце ми се познава . Сега почнав да вежбам секој ден и го користам кремот за целолит од Авон новиот cellu break . Каква и да е кремата сигурно не очекувате само мачкајки се од неа да ви помогне . Вежбајте и користете ја кремата , сигурно ќе има резултати , ако не во целост , барем малку ќе има
Вежбам веќе 3 месеци, се мачкам со гелови 4 месеци со масирање, пијам чаеви и сега за сега нема поголема промена во однос на целулитот. Сепак сум упорна и продолжувам и понатаму Иначе кој е заинтересиран за масажер, многу ист ко оној од топ шоп да не речам ист, може да си набави од зелен пазар, 500 ден. го имам веќе 6 месеци и мука нема