Девојки дали има некоја од вас искуство со антицелулитната крема (добро и не е баш крема) Сатва и мислења за истата?
вака значи: Јас сум слаба но на газето имам многу целулит.. Ве молам казете ми некој начин за спас од негоо
Па исто, купи си некоја антицелулитна крема или гел ( јас ти препорачувам или сатва или фитогал), и масирај се секој ден, гледај да не седиш долго време, прави вежби за зацврстување на задникот, качување по скали.. Назад низ странициве има милион совети, искуства...
Па во сите маркети, аптеки... Цените зе различни зависи од која ќе купиш, конкретно фитогалот околу 120 денари е подоге-подолу, а сатвата мислам дека е 260 денари во Зегин. И разлистај ја темава малку, мој совет
Значи да резимираме,дали модриците значат разложување на верното другарче наречено целулит или како???I don't understand...
Феминки го има ли уште некаде на акција Фитогал гелот ? скоро спомнавте некоја акција ама јас кога бев во ДМ во понеделникот немаше ... ?
Да да, исто и јас имам пробано со талог од кафе, не е нормално колку се добри резултатите. А да не зборувам колку е ефтин третманот
Јас вчера го купив Сатва гелот, па од денес почнувам со масажи и ќе видиме дали има резултати. Само не ми е јасно дали после масажата се мие или отстојува во текот на ноќта?
Да ве прашам дали знае некој и дали ја користел антицелулитната крема на Медобил? Се мислам дали да ја купам..
Сулфурот се наоѓа во намирниците богати со животински белковини како што се месото, рибата, млекото, сирењето и јајцата, а помага во отстранување на насобраните токсини. Калиумот можете лесно да го пронајдете во млекото, овошјето, житарките, доматите и компирите, а помага за отстранување на вишокот течности. Витаминот Ц го зголемува производството на колаген и го спречува наталожувањето на масни зрнца во ткивата. Можете да го пронајдете во портокаловото овошје, јагодите, дињите, пиперките, брокулите, доматите и зелениот лиснат зеленчук.
Во план ми е да си го порачам еден антицелулитен крем од Авон,розов..Едни многу ми го исфалија..Дали некоја го има користено и резултати молам.
ги имам користено и од авон и орифлејм но орифлејм е каде каде подобар тој од сведиш спа мислам дека во состојките има и кафе дури и кога ќе се намачкаш пецка пробај го стварно е добар а посебно во комбинација со масажер
Фала ти за одговорот, нанесов вчера пред легнување, го втрив убаво и некои 5-6 минути ништо, ама после како почнаа топлини и благо пецкање, па ќе видиме дали ќе има ефект за некоја недела
мене овој сатвава повеќе како да не ме пецка, а не ме ни жежи повеќе потоа :/ да не случајно престанал да делува како претходно? во мисла ми е беља.. Иначе талогов од кафе си го користам еве редовно веќе некое време, на секое туширање и супер ми ги измазни бутовите и задникот. Премазни ми се <3 Сатвава ја ставам ради реда секоја вечер, колку да се речи дека се мачкам нешто, ама не се масирам, идиот сум знам, очекувам само од себе да ми помини.. Единствено забележувам дека на изглед кожата ми е поубава од претходно, нешто минимално целулит намалено, ама ништо посебно..