I mene na pocetokot be mi se zacrvenuvase kozata koga ke ja nanesuvas satvata istovremeno masiraj se barem 5 minuti na tie mesta pa ke pocnat da ti se zagrevaat mestata.pozdrav
Јас со една крема од Авон се залажував. Имаше мали ефекти, ја користев речиси после секое туширање и кога можев со масажер се масирав од кога ќе ја нанесев. Ама сфатив дека без вежбање ништо! Го мрзам и се надевам еден ден ќе успеам целосно да го отрстранам!
Добро девојки ви се случува да ви се деформира и прошири некој дел од телото (бутините и задникот ) поради целулут или јас сум исклучок
Го забележав во тинекс на нивеа крема против целулит, беше околу 600 денари. Дали го има некој пробано? Дали вреди за парите?
да ти кажам искрено нивеа немам користено..јас користев САТВА гел и не бев баш задоволна од резултатите...потоа ја земав ЕВЕЛИН 3Д ТЕРМО кремата(црвена) 350 ден од ДМ и веќе после неколку дена почнав да забалежувам резултати..и осеќам дека има ефект..пробај ја мислам дека нема да зажалиш
Девојки, користела ли некоја од оние понудине на групер за антицелулитни третмани. Јас сум слаба, немам којзнае каков проблем со целулут, ама сепак имам целилит, често ме нервира сакам да се решам од него . На пример ваков некој третман https://grouper.mk/skopje/deal/shmizlichka-slabeenje . дали се ефикасни, или лажипари
јас сум користела и намалив многууу малку... и се откажав од таквите обиди... по 5-6 месеци решив да бидам само на здрава храна (леб, благо, премногу мрсно и секакви грицки ги исфрлив од исхраната) и за 2 месеци целосно ми се исчисти... сега немам воопшто а истовремено и ослабев многу што стварно сум задоволна од изгледот сега
Значи лажипари И јас се трудам демек на здрава храна, ама најчесто не можам да одолеам на глупости, се лажам затоа што со килажата немам проб па после си имам проб со нечисто лице и целулитче...
^ Лани си купив relax&tone, ама од пазар, не оригинал...и се масирав со едно масло..и имаше ефекти не викам не..ама мнооооогу е досадно со тоа..треба намалку по еден саат во денот на тоа да посветуваш.. После некое време користење, како да ослабна масажерот, па имав чувство дека нема веќе никаков ефект и престанав... Навистина е многу досадно да се масираш со масажерот
И јас сакав од овие понудиве што се на grouper i kupinapopust да земам некоја.. ама сеа се заумив дали воопшто се ефикасни.. :/
Кремава Евелин што пишува дека малку загрева мене ептен ме гори дури и не можам да ја користам. Инаку редовно одам на масажи што се нудат на страниве со попусти и мислам дека даваат резултати ама во комбинација со вежбање или барем движење