Девојки на фб една девојка продава антицелулитна крема по цена од 4600 денари девојката мислам дека се вика Ружица,дали некој од вас слушнал или ја користел таа креме бидејки ми е некако скапичка али има и доста позитивни коментари од девојки кој ја користеле
Девојки, дојдов на идеја да почнам да продавам од мешавината која јас ја користам против целулит, преку цела година, разни антицелулитни креми, цветови,кофеин и масла... Мене премногу ми помага, ја мачкам секој ден и еве немам целулит, а и не ми се враќа... Ме интересира дали некоја од вас би била заинтересирана да купува, доколку е по цена од околу 400 денари+доставата? Подетално доколку ве интересира пишете ми лп
Девојки јас некаде околу јуни месец почнав со антицелулитни масажи и врап во салон beauty bar, и од таму ми препорачаа една многу добра крема против целулит поточно таа е за тонирање на телото и стварно помага... бев скептик за неа, но е феноменална и стварно помага во борба со целулитот, јас кога почнав имав многу целулит, јесте да и масажите си го направија своето, но не идев искрено толку често, али мислам дека на кремава и должам повеќе, 500мл е шишето т.е. тубата и е околу 3000ден. малче е поскапичка али стварно помага
Neznam kolku rezultat ke imas, ovie obicno imaat povekje elastin i kolagen i samo ja zategnuvaat kolku tolku kozata, a celulitot si ostanuva. I ako imas problem so kapilari(ako lesno ti pukaat kapilari, taka kazano) ne ti e preporaclivo da koristis kremi/gelovi/masti i sl. so termo efekti (Sorry za latinicava od tel sum)
Zdravo... ne znam dali sum za ovaa tema ama aj ke kazam so imam..... pominaa 3 god otkako se porodiv i seuste imam strii na stomakot sto mi ostanaa od bremenosta koristev razni raboti no ne mi pomognaa denes si kupiv bio oil sum procitala ovde na forumov deka mn e dobar i me interesira dali nekoja go probala kakvi se rezultatite? znam deka imase tema kaj so se zboruva za ova ama ne mozam nikako da ja najdam zatoa napisav ovde.
има една српска поговорка Нечеш умрети, ал спаса ти нема. Е па не знаев зошто се користи поговорката додека не ми се појави ова сра*е. Значи не се умира од него ама и нема спас од него.
најефикасна и најбрза крема која е според вас? и дали може со тие за потемнување да го прикријам моментално?
Liltke постов ти е стар,но во продажба ли е кремава сеуште? И дали можеш една слика да ставиш од неа?
Јас го користам сатва 3 месеци и вежбам и мачкам секој ден ама не гледам некој резултат.инаку го има уште ама за ефикасност не сум задоволна мене само ме загрева друго ништо.па сега планирам нешто од авон да пробам
Дали пиеш вода? Јас се имам мачкано до Сатва, а и сум одела во различни салони на третмани и масажи. Секаде ќе ти кажат дека предуслов за успешно отстранување на целулит е пиење на МНОГУ вода и незасладени чаеви. Можеш во водата да цедиш лимон и малку ( ама навистина малку) рендан ѓумбир. Мораш преку водата да ги исфрлаш токсините. Исто, види на интернет како правилно да се масираш и да правиш линфна дренажа. Можеш рачно, а можеш и со четка или масажер. Ама, пак ќе речам, мораш да внесуваш многу течности.
Имам еден волшебен крем за целулит кој го наоѓам само во Виола аптеките, фантастичен е и + го топи салото... https://www.facebook.com/BiosLine.Macedonia/app/539952456114128/ јас подобро нешто од ова не сум користела... го земам и тоа за гради, за бутови и за стомак
A, за целулит кога ќе вежбате или чистите, замотајте се со стреч-фолија на местата каде имате целулит или претходно намачкајте крема за целулит и после мотајте. И секако, на крај еден туш. Ем дома чисто, ем вие мазни.