Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Целулит

Дискусија во 'Тело' започната од Mimi, 19 ноември 2009.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    а какво правосмукалчееее? :o домашното ептен правосмукалче ? :D или некое посебно за целулит? :^)
    глупаво прашање, знам, ама морам да си прашам :D :D

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    абе домашното правосмукалче :D

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    еееее кај сега баш ми се расипа правосмукалчето? :(
    ај за некој ден ново ќе си набавиме и ќе си се усисувам :D :D

4. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    па тоа ти е најдобра комбинација! и сите така прават... мислам тие што си се физички активни... ако си вежбаш редовно тогаш вежбај завиткана во фолија.. така резултатите се побрзи и подобри!

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Редовно вежбам , активен спортист сум .Само не практикувам ова со фолијата бидејќи ми велеа не било здраво , можело да си направиш проблеми ако редовно користиш.Јас 2 пати дневно тренирам , и би сакала барем еднаш во денот да ставам фолија .Пробав денес топ е се испотив ептен , само незнам дали редовно да ставам да не си направам некој проблем со здравјето во иднина . :?:

6. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    е каков проблем??? нема врска можеш еднаш дневно да си вежбаш со фолија или ајде еве преку еден ден ако мислиш дека е штетно... со фолијата само повеќе се потиш како што кажа и самата и така побрзо се топи целулитот и масните наслаги... нема ништо штетно тука ако така вежбаш... позз :*

7. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    а за тоа да не ви се прават како шливки шмукајте се преку алишта т.е хеланки или нешто така тесно... немора на голо и со уље или крема ;) :D

8. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    така не се прават, сигурно? :)

9. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    па не би требало... мислам :?: :D

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Абе вие смејте се...јас со чашите се направив шарена,ај мајка ми ме виде...му кажала на татко ми,кој патем последниве години страда од попуштени вени...перенде ме направи.Штетни се подливите не си играјте...

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    е каков проблем??? нема врска можеш еднаш дневно да си вежбаш со фолија или ајде еве преку еден ден ако мислиш дека е штетно... со фолијата само повеќе се потиш како што кажа и самата и така побрзо се топи целулитот и масните наслаги... нема ништо штетно тука ако така вежбаш... позз :*[/quote]

Па во теретана еден ни кажа дека не било добро да се става фолија на стомакот, демек можело од бубрези да се заболи, бидејќи кожата ја упива потта ...Па сега незнам колку е точно ова .Па ако е штетно за бубрезите подобро да се стави фолија на нозете ако не друго, таму не ми требало да има никаков проблем . поззз :*

12. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    лелеееееееееее и мајками има вени и мене ужасно ми е страв да не ми се напраат и мене, наследно е :worried: :worried: :worried: ау боље целулит, вените поружни се :worried: :worried: :sweat:

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Епа затоа,вие си знаете...плус знаете дека секоја модрица е опасна модрица,еднаш во три месеци што се вика,не е страшно...ама јас имав модрици по нозете од по 10 сантими една...тоа беше стражно...

14. Milickaa

Milickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6
    a sto e toa so casi kako :)

15. dakii

dakii Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    9
    Мотањето со фолија е штетно,бидејки тогаш порите се отворени и сета вода и зној се враќа назад во телото поточно во бубрезите. Така имам читано а и држи таа теорија.

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Да , затоа прашував јас .Има логика да е штетно на стомакот , ама на нозете не би требало :?:

17. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Може да ни кажеш од каде ги зема, уште трае таа акција?

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Од Тедико ги земав , незнам дали сеуште ги има ...би требало бидејќи многу имаше .Е сега може и да ги раземале набрзина незнам , помини види .Моментално скоро секаде има вакви акции , бидејќи е лето се трошат доста антицелулитните креми.И во авон и орифлејм гледам се доста намалени .Ако не најдеш во Тедико , помини од кај другите маркети би требало да има некоја акција и таму :)

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Јас барав тогаш,во две Тедика,ама немаше веќе...
    Инаку,уљето од бршлен,девојки,аман заман,кај да го најдам?Никаде нема!!!

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Епа изгледа се потрошиле , а Масло од Бршлен од Меифарм - 220 денари е .Го има по аптеките побарај . јас од зегин го купив ама од поодамна ми е земено.Би требало и сега да има помини види :)