а какво правосмукалчееее? домашното ептен правосмукалче ? или некое посебно за целулит? глупаво прашање, знам, ама морам да си прашам
еееее кај сега баш ми се расипа правосмукалчето? ај за некој ден ново ќе си набавиме и ќе си се усисувам
па тоа ти е најдобра комбинација! и сите така прават... мислам тие што си се физички активни... ако си вежбаш редовно тогаш вежбај завиткана во фолија.. така резултатите се побрзи и подобри!
Редовно вежбам , активен спортист сум .Само не практикувам ова со фолијата бидејќи ми велеа не било здраво , можело да си направиш проблеми ако редовно користиш.Јас 2 пати дневно тренирам , и би сакала барем еднаш во денот да ставам фолија .Пробав денес топ е се испотив ептен , само незнам дали редовно да ставам да не си направам некој проблем со здравјето во иднина .
е каков проблем??? нема врска можеш еднаш дневно да си вежбаш со фолија или ајде еве преку еден ден ако мислиш дека е штетно... со фолијата само повеќе се потиш како што кажа и самата и така побрзо се топи целулитот и масните наслаги... нема ништо штетно тука ако така вежбаш... позз
а за тоа да не ви се прават како шливки шмукајте се преку алишта т.е хеланки или нешто така тесно... немора на голо и со уље или крема
Абе вие смејте се...јас со чашите се направив шарена,ај мајка ми ме виде...му кажала на татко ми,кој патем последниве години страда од попуштени вени...перенде ме направи.Штетни се подливите не си играјте...
е каков проблем??? нема врска можеш еднаш дневно да си вежбаш со фолија или ајде еве преку еден ден ако мислиш дека е штетно... со фолијата само повеќе се потиш како што кажа и самата и така побрзо се топи целулитот и масните наслаги... нема ништо штетно тука ако така вежбаш... позз [/quote] Па во теретана еден ни кажа дека не било добро да се става фолија на стомакот, демек можело од бубрези да се заболи, бидејќи кожата ја упива потта ...Па сега незнам колку е точно ова .Па ако е штетно за бубрезите подобро да се стави фолија на нозете ако не друго, таму не ми требало да има никаков проблем . поззз
лелеееееееееее и мајками има вени и мене ужасно ми е страв да не ми се напраат и мене, наследно е ау боље целулит, вените поружни се
Епа затоа,вие си знаете...плус знаете дека секоја модрица е опасна модрица,еднаш во три месеци што се вика,не е страшно...ама јас имав модрици по нозете од по 10 сантими една...тоа беше стражно...
Мотањето со фолија е штетно,бидејки тогаш порите се отворени и сета вода и зној се враќа назад во телото поточно во бубрезите. Така имам читано а и држи таа теорија.
Од Тедико ги земав , незнам дали сеуште ги има ...би требало бидејќи многу имаше .Е сега може и да ги раземале набрзина незнам , помини види .Моментално скоро секаде има вакви акции , бидејќи е лето се трошат доста антицелулитните креми.И во авон и орифлејм гледам се доста намалени .Ако не најдеш во Тедико , помини од кај другите маркети би требало да има некоја акција и таму
Јас барав тогаш,во две Тедика,ама немаше веќе... Инаку,уљето од бршлен,девојки,аман заман,кај да го најдам?Никаде нема!!!
Епа изгледа се потрошиле , а Масло од Бршлен од Меифарм - 220 денари е .Го има по аптеките побарај . јас од зегин го купив ама од поодамна ми е земено.Би требало и сега да има помини види