Da mi predlozite krema za celulit koja ladi da ne zagreva bidejkji imam problem so kapilari. Satwa ja imama ama nz dali smeam da ja koristam
Здраво девојки, го купив балсамот Сатва, но некако ми е чуден, како премногу течен да е. Јас очекував нешто погусто бидејќи пишува балсам а ова некако сосем спротивно, како водликав е. Дали и вашиот е таков?
Дали ви се вцрвенува кожата и ве пече од балсамот Sattwa? Знам дека и на самото паковање го пишува како нормална реакција ама кај мене е многу изразено, па се мислам да не реагирам на некоја состојка повеќе од што треба.
Здр Дали ќе може да ми кажеш дали по нанесување на балсамот треба да се отрстрани по 10тина минути со вода? или не треба да се мие?
Дали некој го има користено маслото против целулит на Алверде. Го видов вчера во ДМ па се мислев дали да го земам.
Мене многу ми помогна пиење на лимонада, по два или три лимона на ден цедам во една чаша. По еден лимон на една чаша и за брзо време го снема целулитот не сосема ама не е како што беше порано. Исто така и вежби за нозе правам ама не вежвам секој ден затоа што сум мрза
Дали некој оди на мадеротерапија со тие оклагии како сукала? Дали има ефект? Дали ја испробавте мадеритерапијата, има ли ефект?
Талог од турско кафе. СИ пиеш кафе, го собираш талогот, ја натопуваш кожата и со талогот се масираш. На крај се миеш. Ако сакаш подобрар ефект откако ќе се измасираш со кафето замотај се во прозирна фолија за храна и поседи така некое време.
Ја го користам ова средство и навистина е добро Знам дека многу жени се задоволни и секогаш има позитивни критики за производов. Не е многу скапо али голема туба е