Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Целулит

Дискусија во 'Тело' започната од Mimi, 19 ноември 2009.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Слабо срце :( шознам ама ми се чини дека нема промени баш .Незнам веќе аман стварно , да лежам цел ден и да јадам се нема да ми биде жал да имам .......ама вака станувам сабајле во 7 возам велосипед па на јаже скокам , после во 6 попладне трчам пред легнување стомачни правам и не јадам леб , благо и мрсно ....Плус и кремите ги косристам незнам шо треба повеќе :x А да не заборавам и зелен чај пијам секој ден ...
    И незнам веќе шо да се проба, мајка ми сака да го нарачаме масажерот од топ шоп , плус и за целулит има нели тоа.Ако знаете уште нешто за целуилит кажувајте веќе незнам друго .... :| И појас сега ќе си купам за при трчање па ќе видиме . од август сме на припреми таму ептен ке не трчаат ај може тоа ќе помогне .На толку активно спотрување пак ми се појави , аман више од него :@

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Леле бе нели е многу? И од каде знаеш дека е трајно? Кој ти гарантира дека за 4 недели ќе го снема?

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.602
    ^^^ плус ако е 200 мл јас едно такво трошам за една недела. :( За месец ќе ми требаат 3-4. А математика до толку знам , да му се сневиди, многу е стварно. Повеќе вежби и вода, зелен чај, и солидна крема се наоѓа до кај 500-800 ден, и тамам си е . ;)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.231
    Допаѓања:
    157.177
    Абе за тие пари ќе си платиш и антицелулитни масажи во салон.
    Многу е...што вика Трендафилка,јас едно такво за една недела ќе го испостискам...
    Гуглав малце,истражувале и дошле до откритие,вијагра измешана со обична крема или антицелулитна крема давала магични резултати,па во идина може ќе излезе вакво нешто на пазарот.
    Мислам дека дедо ми утре ќе го пратам во аптека. :D

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Луда си :rofl:

6. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Ами ваљда нема да тресам самата од себе :D ,искуство се разбира мое и на најблиските со кремот.Гарантира фирмата и јас ти гарантирам од проба,а трајно таму мајка ми си знае :D ;)

7. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Па за 4 недели имаш резултати така да со две ќе поминеш,нема толку да претеруваш не е убаво,а и јако е оваа..Јас поминав со едно .

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    И сега веќе немаш? Целосно ти се отстрани? :o :)

9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Да ,и со правилна исхрана се разбира..Нема резултати без тоа ..А вежби не ми беа потребни :)

10. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    не сум имала целулит ..ниту ќе имам мислам ...нели донекаде е тоа вина на гените , па баш добри гени имам жените наназад во мојата фамилија немале проблеми со тоа , верувам нема да имам ни јас :lol:

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мајка ми 45 год. има а од целулит ни Ц нема, па еве јас имам :worried:

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    абе ова кремиве ако се на база на бршлен :| ..... шо сте ги купиле.... ја ке ви кажам се мачкам 3 месеца со тоа па што знам не е нешо вов разлика... треба најмалце 4 месеца да се мачкаш со крема од бршлен за да има ефект

13. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    лилит го прати ли дедо ти во аптека, проба, има ефект? :P

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Имало некакви таблети од докторс на природна база за отстранување на целулит, околу 200 - 300 ден. во Зегин. Ги пробал ли некој?

15. macasrcko991

macasrcko991 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    sakam da ve prasam dali moze da mi preporacate nekoj salon kaj sto ke mozam da dobijam onaka nekoj saglam masazi ili stimulacii,tretmani za namaluvanje na telesna tezina i gubenje celulit.pozdrav

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.231
    Допаѓања:
    157.177
    Салон Сандра,не знам тел.број,ама во вчерашна теа има,побарај има.
    Имаат пакети од 3000 до 9000 денари.

17. mimich

mimich Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Јас одам на третмани во салон Две срца-одма до ТЦ Бисер. Имаш различни третмани и пакети и се доста ефикасни, кажувам од искуство.
    Поздрав.

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.602
    Дали некоја го пробала Cellugel, од РеплекФарм, сега видов реклама со три цурици облечени во розево, со розеви стегачиња, како се шлапкаат со гелот. :D

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.231
    Допаѓања:
    157.177
    Јас го имам пробано,уште кога беше во старата амбалажа,врска нема.Ја вжештува кожата само и толку брзо се суши што нема да имаш време убаво да го размачкаш,а нема ни резултати,што е најважно.
    Пробај го од гарние тоа во туба што е,со гумичка зелена на капачето,не ваљаче,туку гумичка.Јас од тој некако најзадоволна сум...сега ми е касно веќе за мачкања,одморот ене го кај ми е.

20. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    кај мене ниту мајка ми има ниту јас.... :|