За оние кои имаат целулит повеќе на нозете, може да пробаат повеќе вода (3-4 литри дневно) и степ аеробик. Обично за нозете степ аеробикот секогаш ми помагал.
Еве пример, иако на јутуб имаш катаљон видеа да си одбереш. Ако имаш скала дома, платформа за вежбање може да ти биде скала. Ако нешто те болат коленца или ако не сакаш ептен да се форсираш, може и пониска платформа да одбереш, 5-6 сантими од земја е сосема доволно. Платформи има да се купат по продавнициве за спортска опрема или дома да импровизираш со нешто, ама цврсто, стабилно и нелизгачко. Не се скапа инвестиција, а супер се за вежбање. Да да, јас по мајка ми гледам. Жена над 65 години, никогаш немала со целулитот проблем, а имало периоди кога имала поголема килажа. Сѐ заради водата тоа. Чудно, но ете, нема еден ист човек и едно универзално правило.
Ти благодарам многу, ќе разгледам повеќе видеа. А, за скали, ќе импровизирам некако, барем сега за сега.
Сосема доволно, само пази обавезно да биде стабилно заради зглобовите и колената. Безбедно да се качуваш и спушташ.
Дали некој ја користел кремата сатва за зацврстување и обликување на телото Дали навистина има дејство да ја затегнува кожата или не
Ako profesionalec ja izvrši terapijata, ne treba da imas nitu edna modrica.Jas pravam redovno kaj dobro obučena terapevtka,nikogas nitu edna modrica ne sum imala.Mozebi kaj nekoi ako imaat isklucitelno nezna koza,inaku ne e normalno da imas modrici. Се согласувам Мене по 6та масажа ми исплива се на површина па про
Имав премногу целулит. Откако сменив исхрана и почнав да вежбам значително се намали. Но сепак не исчезна. Со 10 мадеро масажи го средив.
Zdravo devojki,jas samo kratko.Za kratko vreme napraviv kilogrami kako nikogas vo zivotot.Vo vreme na pandemijata.Sakav sama da se oslobodam od niv ama ne udpeav.Taka listajki po tel.dojdov do siluette.salon.Otidov da pobaram pomos.Ne mozam da vi opisam na sto naidov.Ljubeznost,profesionalnost druzeljubivost od strana na vrabotenite impresionirana sum.Paket za 15000 so 50 tretmani za slabeenje.Uplakas na po nekolku dena 3000 pa 2500 i pa pak kolku mozes.Tretmanot trae saat vreme 60 min.Se e po evropski standardi.Za celulit ima tretman KAVITACIJA.masaza so elektrobranovi i racno po noze butovi i debelo meso gazlest del.Devojkite rabotat kako struja.Boli celulitot ko ke te fatat ama nema sukalo raka batka raka do koska.Si kupiv anticelulitna krema od zegin cenata e 699 den vo konsultacija so devokite od salonot.Se masiram sekoja vecer i si stavam folija.Oni mi rekoa deka sum naprednala so tretmanot iako imam samo 16 tretmani.Uste 34 imam ne sum ni do pola.Davaat rexim na ishrana nivni 3 vrsti a moze i vie da si kazete vas za da znaat kako se hranite.Voda najmalku 2 litra dnevno.Treba trpenie i istrajnost.Celulitot e nsjgroznoto nesto na zenskoto telo.Vi preporacuvam Siluette koj moze da si dozvoli.Topenje na nastite so ultra zraci.Nikskvi sukala toa ne go postignuvaat.Veruvsjte.Jas posle sekoj tretman se cuvstvuvsm odnovo rodena.Pozdrav.Koj se interesira za podrobnosti neka prasa.Spodeluvam so sekoja od vas za da imame informacii od prva raka.Pozdrav do site vas devojki❤
Некој да сподели искуство со антицелулитни третмани од Афродита С? Гледам имаат повеќе третмани на тело, кој е најдобар за целулит?
Земав антицелулитно масло од сатва, па ме чуди овде имам читано дека ве пецкало после тоа, а и на шишето пишува, дека можно е пецкање како знак дека делува. Јас ништо не осеќам...