toa e najdobro,vrv e,jas koga idam dole obavezno zemam od toa,dosega se sto sum probala nema efekt kako nego,dnaci ne damo sto pecka i ja vcrvuva kozata ali mazni strasno mnogu dobro
Здраво девојки. Барам нешто за намалување на целулит ама не мадеро туку нешто како крема или слично. Прочитав во темава за некоја Гуама кал, може повеќе инфо како се користи и дали има ефект?
Калта од гуам е 3000 ден во зегин ја има и имаш упатство како да ставаш мислам за 4 недели беше. Јас лани купив ме интересираше како делува, но не направи некоја си разлика, може треба да се користи повеќе месеци али реално прескапо е.
За целулит најважна е исхрана и вода.многу вода,. мене конкретно ми го намали драстично пиењето од 5 литри вода на ден, тренинг, исхрана добра и има еден гел лосион од Ревуеле од Веро го зедов Body Burn црвено паковање е . жежи после нанесување. ама без погоренаведеното џабе е секој крем
Не мора да загрева, а кај жени со проширени капилари и не смее. @teressa ако имаш финансии да купиш производи за неколку месечен третман од Гуам, супер се. Особено ако ги начекаш на попуст. Најверојатно еден месец користење нема да биде доволно, ама зависи колку и каков целулит имаш и каков ти е начинот на живот (исхрана, внес на вода, физичка активност).
Многу лоши искуства имале клиентите од овој продукт: https://www.amazon.com/Portable-Celluless-Anti-Cellulite-Treatment-Cellulite/dp/B07PJ6QLP5
Џабе фрлате пари на лажни производи. Единствено решение ви се квалитетна исхрана, редовна физичка (и кардио и тежински) активност и пиење многу многу многу вода. И сето тоа пак е под знак прашалник колку ќе ви помогне.
Прв пат зедов крема против целулит од Биотен. И јас мислам дека тоа помага после редовна физичка активност, значи да се има физичка активност и здрава храна па доколку има на телото целулит да се користи тоа за дополнителна помош при отстранување. Јас знам дека не би се отстранило ако се спие по долги саати и да се јаде нездрава храна па да се очекува да помогне кремата. Имав значително многу целулит што се појави на пределот кај салото и стомакот што многу ми сметаше и се решив да користам тоа.
ЈАС ДА но како што кажав истиот во комбинација со тренинг ( 5,6 пати неделно ) и правилна исхрана, и задоволна сум од првата туба, ќе земам пак мене ми е топ