Ти ја сакам мотивацијата, камо јас да имав таква јас секогаш си зборам сакам ова сакам она и никако да превземам нешто за да ја постигнам таа цел
Мешавина : + Течен L-Carnitin (витамин B20) , + со D-rhamnose (го има во варено темно вино на 80 степени неколку часа 5-24 со поклопец или бунгур ориз-но покомплицирана е процедурата да го екстракирате), + со изронето во прашок апче активен јаглен, + со CLA апче (Conjugated linoleic acid - го имате во спортски суплементи продавниците), + (ОПЦИЈА која нема потреба, ке ве чеша или на англиски не знам на Мк as “tingling of the skin.”) , beta-alanine (го имате пак во продавници за спортски суплементи) Кога ке се измешаат, имате најефективна крема, со здраво дејство (не постои во продажба).
Здраво девојки, дали некоја има нарачувано масажер за целулит онлајн и од кој конкретно сте задоволни?
После 4ри третмани ми изби на површина целулитот, уште малку имам напред. Значи има напредок. Кремата ја користам два пати дневно (сабајле и навечер). Јадете минимално,газирано и благо не. Вода многу значи многу.
Ме мрзи да правам слики пред/потоа, но по не знам кој пат во темата, се колнам во ВОДАТА. 2,5l до 3l вода на ден. Без ригорозни диети и напорни вежби и активности. Само вода е лекот против целулит. Само вода, движење нормално, шеќер и транс масти сведени на минимум. И џабе е се друго без вода и без сон.
Дали некоја го има некоја од вас испробано? Не дека многу вреувам во вакви креми, ама да си прашам за секој случај.
Во комбинација со масажите ми помага и оваа крема во намалување во обем. Главниот проблем е што треба да ја користат физички активните луѓе воглавно спортисти бидејќи од кога ќе се нанесе дава чувство на загревање. Пак ќе напоменам многу вода треба да се пие за да се стопи,со масажите ќе ви излезе на површина. Ова крема се користи 2пати дневно без прескокнувања. Малку има чуден мирис. Ја препорачувам.
Kade mozat da se kupat onie madero loreri Gledav na aliekspres no me interesira za vo MK . Znae li nekoja
Пијам вода, но не знам какви и дали треба некои апчиња да пијам, ми се зголеми целулитот, капилари и опушти кожата (што ми е баш чудно) .
Ovie gelovive mi se nekako gluposti. Ima nekoj tretman laserski protiv celulit nekoj da mi kaze? Primer vo Ohrid? Sk mi e daleku
Имаш кавитации во салоните. Распрашај се. И јас сакам, ама скапо е, лоши времиња се, мора да се штеди, целулитот ќе си го прошетам и оваа лето Пс: нај ефикасен домашен лек против целулит: 3л вода на ден.
Мислам дека во ДМ нема, не сум видела. Инаку знам има антицелулитен чај во аптека, планирав деновиве да тргнам во потрага. Ако има некој што го пиел и имал резултати нека сподели искуство