Slabi mi se nozete neznam zas imam celulit. Nesto sto vi pomognalo za celulit? masaza, krema, bilo sto.
Нема врска дебелината со целулит. И јас сум слабичка ама приметувам дека имам малце позади под гзето. Едноставно жени сме и нормално е на тоа место да се таложи. Глеј повеќе вода да пиеш и грицки тргни и благо. Од друго немаш гајле.
Девојки дали имате искуство некоја од вас со чајот целулит микс? Знам дека туку така не се губи целулит ама јас доста чаеви пијам секојдневно па ако има некоја минимална корист бар од него да пијам.
Сакам да одам на обука за мадеротерапија. Е сега имало класична и бразилска и за лице. Може ли некој да ми ги каже придобивките. И препорака за обука со по нормална цена. И дали некој знае што е вакуслим и каде има обука. Секое инфо е добредојдено
Лани бев на 10 мадеро, модрици имав и немаше ефект. Слаба сум, ама на нозете и под задникот имам. Дали вакум има ефект за ова или пак со мадеро да пробувам на друго место?
Јас одам во рефлекс студио , во аеродром, девојките сите се физиотерапевти и се професионални. Собите се со пријатна светлина и баш уживам кога одам. Летото правев 10 масажи бразилско мадеро и имаше ептен ефект,ми остана малку на задникот и на нозете под задникот. Сега одам пак и веќе после 5тата ми го снема, само на задникот имам уште. Имам уште 5 масажи така да мислам дека ќе го снема целосно.