Користела ли некоја сега скоро од производите на Eveline против целулит и да имало ефект? Сега гледав да порачам, ама имаат најмалку 10 против целулит и не можам да се одлучам, не знам кој би бил поефикасен, дали има некоја голема разлика меѓу нив...
Луѓе во бременоста ми се здебелија нозете и целулит имам одвратен, што да купам да го стопи вода пијам не можам да вежбам имам болки в стомак,уште чааре барам..
Јас се мачкам со Сатва и ми помага ама немам многу целулит. Се мачкам и зимоска може затоа има ефект кај мене .Редовно се мачкам сабајле и навечер со кружни движења .
Е да ако има многу целулит не помага крема јас немам многу и Сатва ми помага ама нон стоп се мачкам не прекинувам ретко да утнам 1 ден или само еднаш во денот да се намачкам место два пати .
Гел е ова редовно мачкање 2пати дневно со масирање . Околу 300 и нешто е 500 мл сега е поскапена лето дека зимоска имаат попуст а литро накај 700,инаку јас купувам од пола литро зошто верувале или не ветрее од литро дека повеќе и не пецка тоа треба да пецка и црвенило да имате значи има ефект ама ми трае и од пола литро течно е по малце се става можете и на оние ракавици за масажа .
Endosfera, Tesla former, или сличен третман од кок сигурно има брз ефект за целосно да го снема целулитот на нозете? Немам вишок кг
Дали за време на користење крема против целулит ви се јавува јадеж, што значи тоа,дали да прекинам да ја користам кремата?
Купив од Биотен антицелулитна крема, ми ја испофалија ко ефикасна, сите ги пецкаше и поцрвенуваше по нанесувањето, нели тоа значело дека делува. А јас, кој малер сум, една недела ја користам, масирам по двапати на ден и никакво пецкање и црвенило немам, само на најпрвото нанесување осетив благо пецкање. Јас дури и разладувачки ефект чувствувам значи ли тоа дека за џабе се мачкам? А што убаво ми рекоа во аптека џабе ти е сега, требало од зимата да се почне со мачкање со антицелулитен крем, јас не, масти ќе топам сега. Сакам преку ноќ да се доведам во ред
Е нема нишо преку ноќ. Си треба време подолго за све па така и за ова. Нема магија некоја. Ама барем да пробаш со поздрава исхрана и физичка активност па можеби ќе се убрза процесот, којзнае.