Е па прочитав дека кажуваш дека не можеш да се откажеш од сѐ со оглед декс не си атлета па како очекуваш да намалиш целулит? Ќе намалиш три месеци и после пак ќе јадеш сѐ и сешто?
Женски здраво, да ви споделам искуство мое за целулитот. Многу варирав во килажа 10кг + - па така нели кај секоја жена и кај мене се појави целулитот . Ми излегоја на инста Rossen козметика и порачав Top Form Gel и масло заедно фаќаат до 1000 денари. Gelot го користам навечер маслото наутро но поретко. Морам да ви кажам дека имааат одлични врвни резултати по само една недела користење за една недела одам и на одмор а јас си порачав и втора тура. Па ако сакате можете да ги испробате. П.С гелот дава голема топлина но е совршен. Воедно и воведов 3 пати неделно пешачење по 8км. За еден месец многу од околина почнаа да ме фалат дека сум доста мазна и затегната, не сум растресена како што бев полна со целулит.
Еве и јас да споделам искуство. Евелин крема против целулит, комбинирана со УН диета и 2 литри вода на ден, целулитот скоро и да го снема, а ја користам 10 дена само. Немав премногу целулит, ама па не беше ни малку. Без допир се гледаше ептен на дневна светлина. Ставам од кремата и наутро и навечер на чиста кожа. Кога читав рецензии на страните кај што порачував не ми се веруваше дека некој би имал ефект од толку кратко користење, ама потврдувам, истото се случи и кај мене. Искрена препорака за црвената 4D крема од Evelin...
Zdravo, momentalno jas sum pri kraj so vakumslim tretmanot kombiniran so anticelulitni masazi. Izlezen mi e na povrsina i ne znam koga ke se iscisti.. Kakvo bese vaseto iskustvo, posle kolku vreme go snema od povrsina? Sekako vnesuvam isto golemo kolicestvo voda, planiram i jas sega doma da pocnam so masazi.
Кај мене целулитот не се исчисти воопшто од третманите, сеуште имам многу.. џабе фрлени пари. Само од пиење вода без вакви третмани се чисти.. веќе докажано. Многу вода бара, многу.
Najdobroto vo Makedonija protiv celulit e kombinacija od gel i caj za celulit GEL> https://alkaloid.com.mk/mk/product/sattwa-anti-cellulite-balm CAJ> https://alkaloid.com.mk/mk/product/celulite-mix Gelot go mackate, cekate 2 minuti da pocne da upiva i pocnuvate so masaza se dodeka ne se napravi crvena kozata. Koristete masazer za pobrz efekt. Prviot efekt posle 10 dena ama BEZ MASAZA GELOT NEMA EFEKT. A ako ve mrzi i sakate vednas efekt togas kupete SLIM EXTRIME SCALPEL od Eveline. Vnimavajte na proizvodot da pisuva SPALPEL, tie imaat instant efekt. Odlicno iskustvo, probajte, gi ima vo DM, Cosmo Tinex i nekoi drugi. Probaj Scalpel od Eveline i kazi efekt
Никакви креми против целулит, ниту масажи не се дозволени при доење. Сите токсини од целулитот ќе одат во млекото.
Јас години на едниот бут имам како вдлабнатинка, на другиот ништо на истото место. Исто позади на едната нога повеќе целулит, на едната помалку
Антицелулитни креми не се дозволени за употреба во бременост и при доење, а истото се однесува и на масажите против целулит.
И јас сум катастрофа со целулит после бременост, а никогаш претходно не сум имала… се надевам со време ќе исчезне… пијам мн вода и внимавам на храна
Одев на 20 третмани на радиофрекфенција, кавитација и липо ласери (без вакум) и искрено немам ни цм намалено, скроз се разочарав дадов еден куп пари и време изгубено башка тоа.. масерката вика нее ослабена си на изглед ама всушност метрото кажува се. Не ми е јасно зошто. Сите што ги знам што оделе имале ефект само јас не. Нормално си јадев како и секогаш, вода гледав да пијам што е можно повеќе испод 2,3 литри на ден не бев...