Пробај класично мадеро, или ако можеш да трпиш, најдобро ти е бразилско мадеро, 100% намалуваш и плус оформуваш тело
Имам пробано ама ич не трпам болка а мадерото ме боли премногу затоа ги одев другиве третмани , како побезболни демек..
тогаш купи си рачен масажер и пробај дома сама, со некое масло можеш, бекутан пример и со масажерот па полека почни да видиш до колку можеш да трпиш сила, коа ќе си спремна после иди на класично мадеро, или кажи дека не трпиш кај некоја масерка па нека проба да најде начин барем да не употребува многу сила
Јас со Сатва гел се мачкам рачно, и ми помага, не обожавам а и немам време да одам по козметички салони за тоа.
So sattwa zeleniot li? Zosto porano imase poveke razlicni mislam. I dali sekoj den pravis masazi ili samo se mackas i tolku?
Зелениот да, па порано се масирав со еден масажер на струја, сега немам толку време, само мачкам, убаво тријам, е сега зависи и колку имаш целулит, јас немав многу ама и преку зима се мачкам.
Дали мумио таблетите ги има по аптеките пошто првпат ги слушам И на која детска крема се мисли? Бекутан или некоја друга? Бтв јас сум во процес на масажите платив за 20 вчера го направив 8миот искрено многу сум задоволна засега пробувам вода да пијам колку шо е можно поќе,мочам како ненормална по незнам колку пати во денот, овај пат скроз сериозно си ја сфатив работата намалив на исхраната се трудам да јадам поздраво колку шо можам избегнувам газирано, благо и леб скоро ич ниту густи сокови. Во почетокот ме болеше премногу модринки имам малку ама не е страшно се трпи и да на едната нога имам поќе на другата помалку Искрено ич да не се думате за третманите, моја препорака
Zavisi kolku imas celulit, moze i samo limfni drenazi da ti pomognat 10 bez madero. A moze i 10 madero ke ti bidat dovolno. Guam od zegin ( ponekogas gi stavaat na popust) se predobri za celulit. Reina mislam se vikase studioto sto raboti so niv, mozes da go proguglas.
Женски каде би препорачале да се прави мадеро масажа? Препорачајте ми исто некоја крема ефективна за целулит.
Знае некој каде може да се купат алатите со кои работат салоните за мадеро? Конкретно еден ми треба за домашна употреба
Дали некоја од вас има искуство со мадеро во Сандра Ексклузив? Гледам дека нудат пакети од 10 мадеро за 3000 денари па би сакала да пробам бидејќи студиото во Аеродром ми е во близина.
Јас сум човек шо по природа не пие многу вода, ама кога ќе се запнам да пијам по 2л на ден и чаеви плус, за 2 месеци целулитот ми се намалува до 90%(одприлика). Би сакала да се сликам пред и потоа, заборавам, а и незодно ми е да постирам. Вода = единствен лек за целулит. Имам правено мадеро, антицелулитни масажи, креми и свашта. Ништо од тоа, само вода пиење и beauty sleep.
И јас сум разочарана од масажи, правев и рачни и мадеро, минимално резултати видов. Единствено што ми се допадна од мадеро е што ми се затегнаа нозете.
Да ли некоја ја пробала кремата на нивеа? Јас ја земав пред недела дена па ако има некоја искуство да ми пише.
Sekoja krema anticelulitna e dobra i pomaga povrsinski dokolku se nanese samo ...za da deluva dlabinski na celulitot mora da se napravi dobra masaza i da se postigne cirkulacija
Јас не сум во Македонија. По продавниците овде го најдов само овој новиот гел на нивеа па затоа сакав да прашам.