Nadobri za madero masazi i vrvni rezultati vi gi preporacuvam Double duty the beauty ,devojkive si ja znaat rabotata ,prezadovolna sum
https://www.slobodenpecat.mk/interv...ttiknuva-i-hormonite-na-srekja-i-zadovolstvo/ Само Вилма и никој друг. Девојката е одлична, салонот ѝ е во Ново Лисиче.
Zdravo. Nekoj iskustvo so kavitacii, lipo laser i radiofrekfencii? Sakam da pocnam imam doata vo obem golemi noze a i celulit
Само пиење вода,физичка активност и отфрлање на солена храна од менито,односно минимално внесување на сол.Дава резултат.
Јас од мадеротерапија не добив никаков резултат иако се придржував на диета и пиење многу вода + движење. Сега само вежбам, правам кардио и пијам повеќе вода и има ефект многу. Сатва гелот исто задоволна сум ми има помогнато додека се масирав со истиот и вежбав. Ја омекнува и затегнува кожата.
Фала ти. Ќе си го купам у прва прилика. Скоро цел живот имам целулит, од тинејџерка. Се надевам ова чудо ќе помогне.
Ако ти пукаат капилари од топло, немој, ужасен е за осетлива кожа. Јас од едно мачкање имам низ бутовите мрежа од капилари, среќа се повлекоа повеќето, иако на места имам уште. Затоа и се депилирам или со машинка или со ладен восок.
Сум го користела. Се што можев применував да го намалам целулитот. Водс, храна, вежбање, пешачење, секојдневно масирање со масажери, плус масажи под туш. Го користев гелов. Задоволна 5 од 10. Не дека ептен беше без ефект, ама не и дека којзнае што.
Е да, знам дека сам по себе не може да направи некоја магија ама прочитав на српски форум дека бил ептен ефикасен бла бла. Јас пешачам многу, ама вода не пијам ич, мачно ми е
И мене в аптека ми го препорачаа како многу ефикасен, ама сам не може да направи чудо. Со секој гел е така. Мора многу работа. Ти викам, дури и со работа кај мене, па не сака и не сака целосно да се тргне. Можеби со професионални масажи, не сум пробала тоа.