Nadobri za madero masazi i vrvni rezultati vi gi preporacuvam Double duty the beauty ,devojkive si ja znaat rabotata ,prezadovolna sum
https://www.slobodenpecat.mk/interv...ttiknuva-i-hormonite-na-srekja-i-zadovolstvo/ Само Вилма и никој друг. Девојката е одлична, салонот ѝ е во Ново Лисиче.
Zdravo. Nekoj iskustvo so kavitacii, lipo laser i radiofrekfencii? Sakam da pocnam imam doata vo obem golemi noze a i celulit
Само пиење вода,физичка активност и отфрлање на солена храна од менито,односно минимално внесување на сол.Дава резултат.
Јас од мадеротерапија не добив никаков резултат иако се придржував на диета и пиење многу вода + движење. Сега само вежбам, правам кардио и пијам повеќе вода и има ефект многу. Сатва гелот исто задоволна сум ми има помогнато додека се масирав со истиот и вежбав. Ја омекнува и затегнува кожата.
Фала ти. Ќе си го купам у прва прилика. Скоро цел живот имам целулит, од тинејџерка. Се надевам ова чудо ќе помогне.
Ако ти пукаат капилари од топло, немој, ужасен е за осетлива кожа. Јас од едно мачкање имам низ бутовите мрежа од капилари, среќа се повлекоа повеќето, иако на места имам уште. Затоа и се депилирам или со машинка или со ладен восок.