И јас можам да го потврдам ова. Плус се дрски и непрофесионални. Дали сте правеле третман липотрап и дали сте задоволни? Исто ме интересираат искуства со третмани во Промедика Естетик.
Здраво на сите!дали некој има искуство со масажи против целолит? после колку масажи се гледаат првите резултати? имам малце и сакам да се решам од него предложетеми некое решение нека биде и крема ама стварно да е добра испробана.
Никогаш нема да имаш резултат од само масажи. Ако комбинираш масажи со многу вода пиење, вежбање и кардио, чиста исхрана, тогаш да. Масажите и дома сама да си ги правиш со кржни движења и масло за масажа ќе имаш ефект за 1 месец доколку е во комбинација со физичка активност, здрава храна и многу вода.
Препорачајте салони каде што работат се. Рачни, мадерп, струја, кавитации, шта год. Ова веќе не се трпи, исхраната ми е здрава, вежбам ама мислам дека треба и масажи или струја за да се разбие целулитов. Ми треба квалитетен салон каде што ќе ме насочат што прво е потребно и да почнам.