Гелот е српско производство, ама денес бев да си купам ново паковање бидејќи старото ми е при крај и ми рекоа дека немале добиено. Еве ви и линк од страната http://www.dcp-hemigal.rs/detalji.php?idkategorija=2&idproizvod=9
важно е редовно да ја нанесувате како што треба- со кружни движена со тупаниците се додека не се впие целосно. да се впие?па јас се мачкам т,е се масирам дури и модринци ми излегоа ама не чекам скроз да ми се впие пошто чекав една вечера,пола саат помина и не впи целиот...па така се масирам неколку минути и после се облечувам(можеби ставам повеќе од уљето).инаку вежбам,пијам вода и внимавам на исхраната...и имам резултати
2 лажици маслиново масло, талог од еден филџан и малку сок од лимон. Чуда прави! Плус легнете на грб кренете ги нозете и почнете да ги вртете како на велосипед.
хех фала на советов баш ќе пробам и онака јас секој ден возам велосипед барем по 8км. па нема да биде проблем вежбава ...
Една моја другарка исто имаше целулит на задникот и добар дел отстрани со масажа со талог од кафе и морска сол. Уште по 1 недела имаше резултати.
само масажа не треба да се витка со фолија??? ај баш и ја да пробам ако имало резултати кај неа може и кај мене ќе има
Да, само масажа. Се варат три кафиња (мислам на 3 филџани ) се остава да се изладат и потоа се зема само талогот. Се меша со морска сол (е сега не знам колку сол, додека да се добие смеса... ) и потоа се прави масажа со него (ама се масира силно) и потоа се тушира. Нема ни фолија ни ништо
да, ама кој да се масира...не можам тоа сама, треба некој да заангажирам. Го имам рилекс анд тоун ама не се имам многу масирано, а мислам дека ако би го користела редовно во комбинација со антицелулитен гел, би имало добар ефект.
па го користам околу 2 недели мислам,ама и оваа со талогот и морската сол го правам односно се масирам...а резултати има,сеа не ми го снема ама се повлекува,ама треба и обавезно да вежбаш
pa sekoe zensko go ima toj problem a za da se spraves so taj problem pij poveke tecnosti t.e vida i zemi nekoj kremi protiv celulit (velat kremata od brslen najveke deluva)
Дечки да ви кажам јас што правам за целилут значи ептен многу помага. Здрава исхрана ама без претерување може понекогаш да си каснеш ама да не ти биде навика, мноооогу вода и зелен чај, трчање на кеј 3-4 пати во неделата и секој ден после туширање со масажерот Гарние убаво измасирајте зафатените делови, нашљакајте 100 кила од било кое млеко за тело најубаво бекутан облечете гаќи и после кожата ко бебешко газенце ќе ви биде
Лек што мене ми помогна против целулит е вода...прочитав во некое списание дека за да се намали целулитот е потребно да се пие по 7 литри вода на ден,јас не пиев баш по 7,премногу е,ама по 5 пиев секој ден и за многу брзо време ми исчезна...добро почнав и со трчање секој втор ден,ама мислам дека водата помага многу...а порано користев креми од авон,па од аптеки и ништо не ми помогна,само моментално и после тоа се врака пак...а сега веке една година немам,сеуште пијам големи количества вода,околу 3 литри на ден...единствен проблем е што ке треба да се преселите во WC-то