Почнав да се мачкам со Сатва па да го споделам искуството. Првиот пат ништо особено не се случи, ама затоа второто мачкање беше доживување Си се намачкав јас целата, нозете, газот, бутовите...кога ме облеа една топчина, се зацрвенив како краба. Кога си го видов газот каков ми е се исплашив, како на рингла да сум седнала, колку само ме пржеше ама си се тешев дека така дејствува. Што се не треба да трпам за лепота, ако нема резултат ќе им одам во Алкалоид да се жалам
Дај жити се кажи ми кај точно го зема Се утепав барајќи, секој можен маркет го поминав. Не ми кажувајте "ееее секаде го има" или "оди во поголем маркет/оди во секоја аптека го има".....кажете ми точно, таму и таму оди купи го ај ве молам оти живци искинав веќе....
Јас кога се масирам со сатва само се вцрвувам,малку сосем ми жежи?Треба да пецка многу,да жежи?Или јас не се мачкам како што треба?????
Еј стварно ја пишете колку пари е сатва? Јас имав малки и со многу напори со ваким, со масирање пешачење и сокро и селиот го исчистив не ми се познавше ама воопште се до декември кога се поправив 5 килограми и сега пак си го вратив
тренирав 8 години,активно секој ден,точно една година не тренирам, дури може да се каже дека не ни се движам,не пешачам многу многу на долги стази, јадам исто колку што јадев и пред тоа, и сега почна да ми се јавува целулит, а пред тоа немав грам значи ич, другарками и козметичарка одам кај неа на депилација и ми викаа што ти е ма тебе што си почнала со целулитов?? така да јас мислам дека е во тоа што колку повеќе се потиш и кожата ти е затегната толку помалку целулит, или нз како да објаснам еве ви кажувам вистина што се случи со мене морав да редактирам: и тоа имам целулит само помеѓу нозете (напред) кога се масирам и стискам се познава најмногу,а од позади каде сеуште е затегната кожата немам ниту грам
Mnogu pati niz temava e napisana cenata na Satvata, ni jas ne ja znam tocno, ama idete malku niz stranite ke vidite. :/ [mod-kirilica:2ypdq8uh][/mod-kirilica:2ypdq8uh]
SweetCandy имаш ли некаква корист од релаксот и јас го имам ама не го користам често. Пиши какви резултати имаш да знам дали да се мачам или попусто. Мајка ми го користи ама воедно женава е на диета и незнаеме од што е ослабена. Позз
http://www.doma.com.mk/artikal.aspx?ArtikalID=12906 Тука Сатва е 267 денари, тука некаде е цената. И јас се мачкам со Сатва летно време и порано се масирав па раце ме болеа многу , а летово си купив мал масажер и има сцепијално за целулит делче и таман ем лесно е ем мислам дека е доста ефикасно. После црвенко сум и вжештено А која глупост ја правев одамна кога прв пат го користев ќе се истуширам и ќе се измасирам па го миев. А оно не се одмивало.
Каде може да се најде такво обично масажерче за целулит?Гледав по маркетиве Рамстор и Тинекс..немам начекано нигде...
Ја ова го имам 20 евра е со делче за масажи по телото и делче за целулит. Така да не е специјално за целулит, ама и тие се исти ко овие масажери само се тие за една намена за целулитот. Така да ако сакаш вака нешто побарај низ продавнициве за техника.
^^ кај дечко ми на работа продавал некој чичко прво му рекол 1800 ден па 1200 и на крај му го зел за 600 ден, исто и другарка ми од зелено пазарче си зела за 800 ден истп вакво делфинче напред му се менуваат делчиња, така да види прво по пазарите иначе јас го имам масажерот од цептер ама не сум го користела за оваа намена,изгледа ќе почнам
Овој антицелулитниов гел Сатва од Алкалоид сите се согласуваме дека е добар, но денес во аптека ме убадуваа дека антицелулитниот од Реплек е уште подобар...некоја да не има искуство. Беше некаде околу 500денари 400мл
Конечно најдов масажер за целулит - во Џамбо - многу едноставно, а уште повеќе корисно! Масло против целулит имам од Меилаб од бршен, па се мачкам со тоа, а потоа со масажерчево горе-долу до нозеве (по бедрава, напред и назад). Порано смрт ми беше кога требаше да се масирам самата 60 денари е иначе
И јас се масирам со масажер само што мојот е поголем и има две вибрирачки топчиња и многу сум задоволна сега треба пак да почнам
Jас се мачкав со Cатвата Oсвен пржење и црвени нозе, жалам цурки ама немаше некој ефект барем не кај мене! јас имав од тоа големото шише 500мил, и од прилика 400 потрошив, имав уште 100тина....и кој ѓавол ме тераше после неколку месеца, пак да се мачкам....после бањање ја гола, се мачкам, леле кога почна да пржиииииииииииии црвеноооо стана бутчево мое до тој степен ме испрже и ми стана жешко на нозете, што за малце ќе изгубев свест, пребледев не се шалам ова озбилно...