Aбе сигурно има, јас еве завчера ја купив, имаше уште иди додека има време(за Aеродром зборам) ама ако ти е рамстор поблизу, повеќе ти се исплати од таму Jас во тешка револуција сум.... веќе не знам ни која крема да ја користам сега прво иде онаа бонес 4во1 сеа се нашлакав, се масирав, и се качив на Oрбитрејк фамозни 6 минути знам дека е жално, ама не можев повеќе Hо, подобро и 6 минути отколку 0 првава недела ќе вежбам по 5-6мин 2та 7-8 и така додека да се навикнам
Лудо ти барем си се качила а јас само прашина му бришам Ама ветувам од утре понеделник почнувам да вежбам. Неможе само мачкање и стискање мора и вежбање
Е не е фер, бев во сите поголеми маркети во Охрид - од Гарние ни трага ни глас. Ги имаат повлечено изгледа од цела МК тие со рок при крај за таму да ви ги донесат Ние не сме души овде Немаше ни со нормален рок, никакви Гарние...
Ливинг, ме пресмеа, абе овие скопјаништата ептен се занесвет Јас се мачкам секоја вечер и вежбам веќе 1 месец 3 пати неделно, некогаш и 4 и ми се намали за 80% целулитот што го имав Значи битно е вежбањето и редовно и “квалитетно“ мачкање, со било која крема
Нема во Рамстор, сношти проверив, сакав да купам уште еден комплет. Барав и во Тинекс кај Американ и кај Вучко во Аеродром не најдов. Инаку колку за информација во Веро антицелулитните од Гарние се по 538 денари секој.
Јас си наредив антицелулитните во плакар и за едно 10 дена од сега ќе атакувам од сите страни.Што чаеви,што вежбање,што малце диета,што мачкање.Планирам утре да одам да го земам вакуумот од топ шоп.Сабајле го гледав,овој е усовршен.Има и ваљачиња во тоа капачето внатре,ептен е добар.Па Ким Кардашијан гзот и Кет Мос нозете да ги однесеме на еден убав одмор.
Колку пари е вакумот Лилит И нели спомнавте еден чај целулит мислам дека се викаше, помага ли да земам да пијам од тој.. знам беше спомнат на форумов
на алкалоид ми се чини беше целулит микс така нешто 60 и некој денар е, ништо не губиш ако го пробаш! можеби ќе имаш ефект
Јас зелен чај пијам, ама размислував да го заменам за овој. Ако има некој искуство со чајот нека каже. Ме заинтересира овој вакумов ако не е скап да си го земам и јас
А дали некоја го има пиено антицелулитниот чај на Та-на-на ??? Се мислам да почнам да го пијам Го гледав по аптеките 105 денари е
една моја другарка го пиеше, и се мачкаше и со кремата Tа на на и вели имало ефекти Aма скептична сум, зашто имам пиено едни капки на TA HA HA за слабеење, и ништо не ослабев
http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn= ... rp=1&pcs=1 еве го! леле скоро 4000 лилит ај пробај го ти, па после 2 недели кажи дали има резултати, и цела моја заштеда да ја снема заради еден е*****8 целулит ко малце пари да дадов за него!!!
Ме копкаше за ова вакумот што читав тука, па попладнево со комшивката ни дојде идеја да пробаме со она чашите со вакум (постарите обично ставаат на грбот кога ги боли), и навистина интересна работа, таму кај што е целулитот ептен боли (посебно ако имаш многу). Ќе пробам утре пак, интересно ми се виде. Инаку си порачав и крема против целулит Cellu-Sculpt x 3 од Аvon, со масажер е сега во пакување. Ја има некој пробано, искуство ?
Феминки, дали некоја од вас го има пробано CellulessMD од Топ Шоп? Вакумски масажер би требало да има резултати туку ме интересира другиот момент, дали е квалитетно апаратчето и колку држи батеријата при масирање?
Мојот CellulesMD треба во четврток да пристигне па ќе видиме какви резилтати ќе има!Иначе и јас си ја порачав кремата од Авон за целилит таа со масажер и девојчињата што до сега ја имаат користено многу се задоволни!
http://www.femina.mk/%D1%83%D0%B1%D0%B0 ... 0%B8%D1%82 devojki prelistajte ja stranava i probajte gi domasnite trikovi protiv celulut... jas probav i mnogu sum zadovolna
http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn= ... int=NA_osm Планирам да го земам во скоро време, да не има некоја искуство со него? Се надевам дека ќе даде резултати зашто не знам веќе што да пробам за да го снема овој грд целулит
Од рачна масажа нема ништо подобро. Се разбира, треба да се знае и техниката за масажа, не е само да се притиска. Е сега дека боли - боли, и тоа многу, амо нели за убавина се издржуваме... Значи искусна масерка и бидете трпеливи...