А колку време треба да се дрзи кремата на критицните делови и дали после ставанје на кремата трреба да се исплакне?Јас планирам вецерва да си ја купам
Jas denes ja kupiv satva i se izmasirav no nekako ne me pece nisto samo mi se vcrvea nozete i mi se svrelija pa se prasuvam dali voopsto reagira [mod-kirilica:3savuwm4][/mod-kirilica:3savuwm4]
јеееее је је јееееееее!!!! Веке недела дена ја користам сатвата- леле луѓе ова стварно давало резултати!! Кожата многу помазна ми е!!! Многу сум си среќна!! Да сте ми живи и здрави што ја препорачавте!!!
да шубо,и јас почнав да ја користам ама неколку дена има,еј од кога ке истриеш колку време треба да поседиш така со маста,до дека да си исплакнеш после???????
Леле ама глупи прашања поставувате да му се невиди,аман. Јас знам дека некој може да не знае,ама до толку.На крајот упаство има. Не,не се мие.Кај сите различно делува и дали вцрвенува или не и по времето по кое дава резултати.Секој ден треба да се масираш два пати дневно.И да,сите го имаме,тоа е тоа.
тооо лилит кажи им ја полнат темата со се едни исти прашања ако толку им е важно ке го најдат одговорот ако ја прочепкаат темата како што треба и има доста совети и мислења
серумов е со ,,ултравучен ,,ефект за тврдокорен целулит и неме потреба од масажа се нанесува и толку можеш одма да се облечеш не остава траги на облеката ,јас бев скептик кога го купив го кристам три дена и Чуда прави не ми се верува на очите најискрено! Читав на страната нивна доколку сакате ептен побрзи резултати и мозете да си го дозволите и нокниот серум да ги искомбинират двете.Се мислев да ги купам двете но ако продолжи со овој итенитет ке нема потреба .
wow Мене минималното и основно познавање од областа на хемијата не ми дозволува да верувам дека за 3 дена се познаваат резултати или било каква промена. А факултетов ми, економски пак не ми дозволува да фрлам 2800 денари за антицелулитна крема
Хахха јас сум Правник па од правна гледна точка.......се шалам Не е фрлање пари ако дејствува, и секој според можностите нели! Да бидам искрена и јас бев скептик дека ке има резултати но решив да го пробам( се мислев што да земам ,дури и да го порачам тој за 9 минути што редуцира 47 % што стана хит во британија) но навистина има резултати кои и партнерот мој ги забележа не е целосно отсранет (ке потрае моеби 10 дена)но видливи резутати има кога стојам не се познава веке толку треба да стегнеш мускул за да го видиш.плус јас не сум физички активна ,а производов е број 1 најпродаван во парфимериите во Италија
Се согласувам,а да те прашам оти каживаш дека имаш користино долго време и имаш пробано секакви креми,дали ти се појавија бели линии,јас ја користам Сатва,и ми се појавија бели линии,не се стрии ама личат некако на нив,ке ми исчезнат или?
со антицелулитниот на нивеа исто знам дека има многу добри резултати , но според мене треба многу вода вода вода и само вода
Едно време се замарав, имам нормално, не многу ама имам. Под га*ето нели таму. Ми кажа една познаничка на мајка ми демек секој ден кога ќе се туширам со рапава крпа да ги тријам местата кај што имам целулит се додека не ме заболи ептен многу па да морам да прекинам. И имаше резултати стварно, ама ме мрзи бе Можеби со месец дена триење и скроз ќе ми го снема, ама наредно лето, можеби