Верувале или не, мене од ко се вратив од одмор скоро и да ми го снема. Во вода си вежбав, пливањето (и покрај тоа што јадев пици) па се намалил многу. Зошто мислам дека скроз ќе ми исчезне? Сега можда скроз не, ама нема со голо око да се познава додека не го стиснеш, оти едно време кај долниов дел од задников(како да објасна) на заден дел од бутов ко кори од портокал имав две-три кругчиња, сега повеќе ги нема. Водата помага да, течностите, ама НИКАКО 5 литри, тоа е претерано. Доволни се 8 чаши на ден.
На 25 килограми оди 1 литар вода. Од толку вода препивање може да се навлечат многу здравствени проблеми.Навидум наивно,ама од каде што нема проблем можете да направите проблем.Плус водата е прочистувач да,ама сеуште не е докажано дека толку многу помага во отстранување на целулитот,само е здрава навика до 2,2 и пол литри на ден,најповолна е за кожата,но има и други позитивни дејства.И трудете се да ја конзумирате строго од стакло.Јас од Џамбо си купив едно шише,интересно,шаренко и си го полнам со вода и ми е мерка колку сум испила. Ма да низ храната и другите напитоци внесуваме течности кои исто така важат за прочистувач и хидрирачи,се разбира поздраво е да не се газирани и благи напитоци,ама сепак... Нејсе,да не тупам. Најдете ми галенска лабараторија со етерични масла, ќе бидам тест глувче,да пробам нешто,ако биде успешно ќе споделам.
девојки ја користам сатвата вејке месец на изглед како да нема повлекување на целулитот а и кога ке ја намачкам не ме пече , дали треба повејке да се масирам или што е работата незнам,дали е можно да не ми дејствува?имам многу целулит на бутовите и на нозете и тоа на цела површина од нозете ослабнав 15 кг од пред 2 месеца го сменав начинот на исхрана не со строга диета сега имам 56 кг ,пијам многу вода и редовно по 2 шоли зелен чај тоа вејќе неколку месеци вежбам на орбитрек секој ден минимум 30 мин дневно ,и пак нема повлекување ,по колку време се јавува подобруванје од сатвата ?
Па кај сите е индивидуално ама не можеш да очекуваш да има резултати веднаш или по еден месец. Најверојатно кај тебе целулитот е потврдокорен и подлабоко во кожата и затоа е потребно повеќе време за да почне да се одстранува. А за тоа зашто не те пече не би знаела да ти кажам, можеби зашто не се масираш доволно или можеби ставаш многу малку... И поздрав заради промената и за подобрениот начин на живот и исхрана
Девојки синоќа почнав да се масирам со масажерот од топ шоп и ставајќи на мене Swatta, средството за целулит што пецка па сега имам и од авон тиа двете од anew clinical па акзете ми како да ги искомбинирам едното наутро едното навечер или и двете наутро навечер едно по друго??
Jas prezadovolna sum od uljeto i gelot od brslen ama od firmata beo lab ima efekt a najmnogu aku posle mackanje pocnes so vezbanje, pesacenje ili vozenje tocak. Znaci pred nekoja fizicka aktivnost ak se namackate ima najmnogu efekt [mod-kirilica:11fljr8k][/mod-kirilica:11fljr8k]
јас ја користев сатвата ,околу месец и више,и речиси ни грамче не ми се тргна од целулитот баш се разочарав бидејќи знам дека многу ја фалеа незнам зошто,имав црвенило,ме печеше,она ова,реакции,али резултати, само со полиција и ми стои сега така во едно ќоше, фаќа прашина
Срцки ај една молба, да не тражам сега по цела тема , да ми каже некој, како најлесно и ефикасно се трга целулит по природен пат *без креми или лосиони или незнам шо* Јас користам една крема од Балеа ама не ми помага ногу... Фала однапред
^Да ја дополнам Бочамп или како и да се пишува, се тоа добро, вежби, исфрлање на масти(не целосен престанок на конзумирање) и плус пиење вода барем 1литар на ден гарантирано ефекти. АМА, внимателно избрани вежби и правилно хранење.
Како бе тоа Сатвата не ви работи. Изгледа сепак кај секој различно. Јас не ни знаев дека постои, на форумов беше фалена до немајкаде, не е ич скапа па зедов. Веќе не ни памтам, ама месец и пол да речеме ја ставав од прилика, и тргна најголем дел од целулитот на бутовите. Ама плус вежбам и локам вода. Кај мене пече пошо на тој принцип и редуцира целулит, дејствува врз крвотокот, го забрзува и тоа е тоа. Ваљда индивидуално е, штета. Или па е потврдокорен или не масирате доволно. Неќев јас на Нивеа да арчам пари, иако е претпоставувам поефикасно, па за ова се решив.
пред неколку дена, разговарајки со една козметичарка, ми објасни дека најефиксни се ЛПГ третманите(обично се во пакети) зависи во кое студио, а има и по еден третман во тоа студио(во кое што бев на разговор) се 700 денари третман, мозе секој ден да се врши, ама целулитот се третира само однадвор, и се поврака а за третирање длабински, ми објасни дека е медобил(главни застапници се они), има и за вишок килограми, за целулит, на база на мед се производите, и се многу барани мислам да пробам 1-2 ЛПГ(макар и штедела цела година, и Медобил) па ке пишам какви резултати ке показе
ЈАС ГО ИМАВ МЕДОБИЛОТ И МИ ГИ ДАДОА КРЕМИТЕ ЈАС СУМ ОД НИВ ПРЕЗАДОВОЛНА ИАКО ИМАМ ВИШОК КИЛОГРАМИ ЦЕЛУЛИТОТ ОД КРЕМИТЕ ИСЧЕЗУВАШЕ.ОВА ГО ИМАМ НЕКАДЕ ПИШАНО АМА ЗА ЦЕЛУЛИТ КОГА КЕ МАЧКАТЕ СО КРЕМА УБАВОЕ ДА СИ ГО ОБВИТКАТЕ КРИТИЧНОТО МЕСТО СО ФОЛИЈА ЗНАЕТЕ ОНАА НАЈЛОНСКА ШТО Е КЕ СЕ ПОТИТЕ МНОГУ И КЕ ГУБИТЕ НА ОБЕМ ....ПОЗЗЗ ДРЖЕТЕ НАЈМАЛКУ 15 МИН ЈАС НЕКОГАШ ТАКА И СПИЈАМ ТОПЛО Е НО САБАЈЛЕ ВЕДНАШ ОСЕКАШ ПРОМЕНА ...ПОЗЗ