Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Целулит

Дискусија во 'Тело' започната од Mimi, 19 ноември 2009.

1. macole

macole Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    14
    Daj kazuvaj kako se vikaa taa prodavnica i kade potocno s enaoga vo kumanovo...za celulitov ke odam kade treba :)

2. komentatorka

komentatorka Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0

nema problem se raboti za edno malo prodavnice na ulica MOSHA PIJADE KARSHI IGROTEKA RAZVIGORCE EVE I TEL BROJ: 031 426 330 HERBA STOJANOVI KUMANOVO POZZ DO SITE

3. komentatorka

komentatorka Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    ISTO TAKA POMAGA I SO KOMBINACIJA NA 3 LAZICI MALI MED I I 2 LAZICI CIMET SETO TOA KE SE ZOVRIE SO 1 CASHA VODA I KE PIETE NAUTRO POLA SAT PRED DORUCEK I PRED LEGNUVANJE OVA MN POMAGA ZA OSLABNUVANJE, CELULIT I POJAK IMUNITET PA SE NADEVAM DEKA KE IMATE VIDILIVI REZULTATI KAKO JAS VEKE ISPROBANO I SUM ZADOVOLNA, POMAGA I ZA CISTENJE NA LICE OD BUBALICI I SITE NECISTOTII NO SO IZMESHAN 3 GOLEMI LAZICI MED I 1 LAZICA MALA CIMET ,SO TAA SMESA NAMACKAJTE GO LICETO ILI SAMO POTEBNITE DELOVI PRED SPIENJE OSTAJTE GO DO SABAJLE I KOGA KE STANETE IZMIJTE GO LICETO SO MLAKA VODA ZA DVA TRI DENA KE VIDITE REZULTATI KAJ MENE JAS SE VOODUSHEVIV POZZ

4. Amarilis78

Amarilis78 Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Da li nekoj koristel kozmeticki tretmani za ostranuvanje na celulit? I vo koj kozmeticki salon?

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Имаат користено неколку феминки.
    Тие што оделе на третмани можат повеќе да ти кажат, инаку ако не те мрзи има поназад во темава, пролистај ја можеби ќе го најдеш одговорот на твоето прашање.

6. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Како што кажа една форумџика на целулитот треба да се удри од сите страни.Еве веќе 2 недели почнав поздраво да се хранам,пијам многу вода,вежбам секој ден по 15-20 минути,исто се масирам со талог од кафе и можам да забележам дека целутитот почна да се намалува.Само со мачкање на антицелулитни креми потешко се намалува.

7. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Забележав пред неколку дена и кај мене се населил малце.
    Затоа денес зедов Нивеа крем гел со сино капаче. Работата е што пишува секојдневно, што се подразбира, но не знам колку пати на ден се нанесува. Ќе ми каже некој? :)

8. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Evil еднаш на ден употреебувај го ;)

Ја од денес почнав со кафе ставање, вежби па ке видиме резултати за некоја недела 8)

На E...V...I...L му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ivani

ivani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    7
    Јас прекинав да пушам и покрај тоа што се здебелив целулитот почна да се појавува.Две недели почнав да пијам по 2 литри вода и да намалам со храна ,феминки ке ве замолам да ми дадете совет за масажи и сл.До сега сук користела масла од бршлен,мегутоа нема резултат.

Ве молам за совет

10. ivani

ivani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    7

11. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Јас од пред два дена почнав да ја користам од Авон таа новата зелената крема, па ќе видиме, за резултати рано е уште да кажувам сеа. :)

12. ivani

ivani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    7

Една моја другарка беше во Афродита С па и во Силуете и не дека не и се изретчи ,мегутоа откако прекина со третманите целулитот и се зголеми уште повеќе..Така да мој совет е Внимавај на исхраната,пиј многу вода и малку вежбање не е на одмет....

13. ivani

ivani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    7

Која цена е Сатва на алкалоид?

14. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Јас денес се намачкав со талог од кафе па да видам дали ќе има некој резултат,после тоа се намачкав со павловилева од камилица..А на колку време се мачкате со талогов?

15. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    за оваа крема ли пиша? и јас ја користам 2-3 дена, ама многу ме чешаат нозете, дали е од што делува или не е за мој тип на кожа? страв ми е да не си направам некоја беља со неа :worried:
    ај ако сакаш пиши како ти делува :)

Прикачени фајлови:

16. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172

Чоек, ја си ставам и решив да си ставам по 3 до 4 пати у недела ;) , али се гледаат резултати искрено, и по малку ставање, многу е помазна кожата и нема некои видливи знаци за целулитот .. :)

17. BBojana

BBojana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    5
    На реклама слушнав з1 1999 ден. си бираш пакет за слабеење и целулит само не ми текнува дали во Силуете или во Афродита С :D
    Ако му текне на некој закоја реклама зборам и во кој салон е нека пише ке му бидам благодарна.
    Сорри ако сум оф топик ;)

18. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    ДА,за Афродита зборуваш :) и јас ја начекав вчера рекламата.

19. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    звучи примамливо !!! дали некоја од вас била таму прашала што како????

20. BBojana

BBojana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    5
    Епа штом е афродита ке се јавам утре, ке се распрашам и ке пробам нешто па ке пишам искуство ;) Мора да сенаправи нешто , иде лето :D