Daj kazuvaj kako se vikaa taa prodavnica i kade potocno s enaoga vo kumanovo...za celulitov ke odam kade treba
nema problem se raboti za edno malo prodavnice na ulica MOSHA PIJADE KARSHI IGROTEKA RAZVIGORCE EVE I TEL BROJ: 031 426 330 HERBA STOJANOVI KUMANOVO POZZ DO SITE
ISTO TAKA POMAGA I SO KOMBINACIJA NA 3 LAZICI MALI MED I I 2 LAZICI CIMET SETO TOA KE SE ZOVRIE SO 1 CASHA VODA I KE PIETE NAUTRO POLA SAT PRED DORUCEK I PRED LEGNUVANJE OVA MN POMAGA ZA OSLABNUVANJE, CELULIT I POJAK IMUNITET PA SE NADEVAM DEKA KE IMATE VIDILIVI REZULTATI KAKO JAS VEKE ISPROBANO I SUM ZADOVOLNA, POMAGA I ZA CISTENJE NA LICE OD BUBALICI I SITE NECISTOTII NO SO IZMESHAN 3 GOLEMI LAZICI MED I 1 LAZICA MALA CIMET ,SO TAA SMESA NAMACKAJTE GO LICETO ILI SAMO POTEBNITE DELOVI PRED SPIENJE OSTAJTE GO DO SABAJLE I KOGA KE STANETE IZMIJTE GO LICETO SO MLAKA VODA ZA DVA TRI DENA KE VIDITE REZULTATI KAJ MENE JAS SE VOODUSHEVIV POZZ
^Имаат користено неколку феминки. Тие што оделе на третмани можат повеќе да ти кажат, инаку ако не те мрзи има поназад во темава, пролистај ја можеби ќе го најдеш одговорот на твоето прашање.
Како што кажа една форумџика на целулитот треба да се удри од сите страни.Еве веќе 2 недели почнав поздраво да се хранам,пијам многу вода,вежбам секој ден по 15-20 минути,исто се масирам со талог од кафе и можам да забележам дека целутитот почна да се намалува.Само со мачкање на антицелулитни креми потешко се намалува.
Забележав пред неколку дена и кај мене се населил малце. Затоа денес зедов Нивеа крем гел со сино капаче. Работата е што пишува секојдневно, што се подразбира, но не знам колку пати на ден се нанесува. Ќе ми каже некој?
Evil еднаш на ден употреебувај го Ја од денес почнав со кафе ставање, вежби па ке видиме резултати за некоја недела
Јас прекинав да пушам и покрај тоа што се здебелив целулитот почна да се појавува.Две недели почнав да пијам по 2 литри вода и да намалам со храна ,феминки ке ве замолам да ми дадете совет за масажи и сл.До сега сук користела масла од бршлен,мегутоа нема резултат. Ве молам за совет
Јас од пред два дена почнав да ја користам од Авон таа новата зелената крема, па ќе видиме, за резултати рано е уште да кажувам сеа.
Една моја другарка беше во Афродита С па и во Силуете и не дека не и се изретчи ,мегутоа откако прекина со третманите целулитот и се зголеми уште повеќе..Така да мој совет е Внимавај на исхраната,пиј многу вода и малку вежбање не е на одмет....
Јас денес се намачкав со талог од кафе па да видам дали ќе има некој резултат,после тоа се намачкав со павловилева од камилица..А на колку време се мачкате со талогов?
за оваа крема ли пиша? и јас ја користам 2-3 дена, ама многу ме чешаат нозете, дали е од што делува или не е за мој тип на кожа? страв ми е да не си направам некоја беља со неа ај ако сакаш пиши како ти делува
Чоек, ја си ставам и решив да си ставам по 3 до 4 пати у недела , али се гледаат резултати искрено, и по малку ставање, многу е помазна кожата и нема некои видливи знаци за целулитот ..
На реклама слушнав з1 1999 ден. си бираш пакет за слабеење и целулит само не ми текнува дали во Силуете или во Афродита С Ако му текне на некој закоја реклама зборам и во кој салон е нека пише ке му бидам благодарна. Сорри ако сум оф топик
Епа штом е афродита ке се јавам утре, ке се распрашам и ке пробам нешто па ке пишам искуство Мора да сенаправи нешто , иде лето