И јас имам исти такви,зимава ми се појавија... Да купуваш антицелулитни креми со сигурност нема да ти помогнат,прашав и во аптека и ми рекоја дека имало некој кожен доктор да појдам таму,и дека со сигурност од тоа што ќе ми го даде ќе ми помине.Уште не можам да му ја најдам адресата на докторов,кога ќе појдам ќе ти кажам што ми препорачал и дали има ефект.Ужасно ме нервираат неможам да се соблечам по кимоно. Спојлер Мене на рацете ми се појавија
Ако прочита убаво зборам од искуство, значи јас си го отстранувам само со вежбање и со масажи, без диети и лишување од храна Секој си знае како му функционира телото, мене ми функционира вака, а и за среќа немам многу целулит
ми кажуват дека е од дебелина но јас сум далеку од дебела,а ова ми се појави зимава.. ми кажуват со масажа и слицно па незам што масажа да правам..туку си мислам да ја масриам кожата онака со некоја крема за тело или незнам што.. стварно што им требаше да се појават аман
ах стресот што ми направи ,, не знам како ке го искоренам овај тврдокорен не сакам ни името да го напишам
ај молим те не си набивај комплекси, лелеее една стриицка ја сум ги имала 1000 па не сум набивала комплекси, па ти за една стрија, не мисли на тоа, пробувај креми тамо сто иде, и ке видис ке го снема.
Дали некоја од вас девојки правела антицелулитен третман? Неможам да ги прелистувам сите страни наназад, па затоа ако некоја може да ми каже колку е ефикасен тој третман. Пијам мн вода, вежбам, користам антицелулитни гелови и ЏАБЕ!!!!!!!! Постојано се натрупува, наместо да се губи. Слаба сум, не пијам газирано, мн ретко јадам мрсно, но ете го имам Сакам да направам третман зошто немам др чаре, тоа ми е последна надеж. Се надевам дека ќе биде ефикасно. Ова моето не е комплекс од само една стриичка, туку ЦЕЛУЛИТ кој го имам на колената, на бутовите и тоа не само како дупчиња ((( Доколку била некоја нека го сподели своето мислење, зошто сакам да знам дали ќе биде само фрлање на пари за краткорочно дејство.
само едно да знаес, и 40 кила да тезис, да знаес дека целулитот не се губи никогас во зивотот, тоа е медицински доказано, јас сум имала 45. и целулит сум имала, мора да се има целулит колку е здрав толку и стетен.
Ме интересира некој ако знае за антицелулитните третмани во Афродита С, како се прават и колку минути траат и цената?, додека не се јавам ако одел некој нека ми каже информации од прва рака ќе му бидам благодарна.
дали од нивеа антицелулитниот крем помага јас го земав онај со серум за побрзо дејство дали го има некој пробано?и дали има ефекти за 10 дена како сто пишува?
Дефинитивно без конкуренција е Sattwa антицелулитниот гел на Алкалоид. Само што ќе го намачкате, ќе почувствувате благо пецкање на кожата како резултат на тоа што ви го забрзал крвотокот на тоа место.
Која од триве опции е најдобра. - 5 кавитации - 10 антицелулитни масажи - 3 кавитации, 3 лпг и 3 антицелулитни масажи М?
Кавитација е нехируршка липосукција. Ако ти е за целутит, 10те масажи според мене се најдобра опција. Групер.
Разбира се дека е групер,плус уше една. Епа за целулит ми е најповеќе. Ама да му ебам матер,дома си праам секој ден масажи,насилни,па нишчо... си викам ова лпг,кавитации,шокојк*ре,ич не сум запознаена со ефектите,да гуглам нејќум,а и викаат прашај паталец...
Ах овој целулитот, цел живот го чекам да излезе на мода и јас да се соблечам ко човек. Не дека имам многу целулит ама ми се појавува цат пат.
никогаш не сум имала целулит, но сега приметувам дека ми се појавува не на задникот туку во пределот под него на нозете и многу неубаво ми изгледа. Мислам дека ми е од тоа што ретко се движам повеке сум дома седната и нон-стоп уцам немам време за физичка активност. Може ли поради тоа да ми се појавил? .. изгледа треба да си почнам повторно со трчање и вежби
^^^И јас се мислам дали антицелулитни масажи или кавитација. Ме влече се накај кавитација ама и тие парите да не ми се за џабе, малку да не се третманите.. Не знам што да правам. Игледа ќе си се одлучам за антицелулитни...
После кавитација мора да ве масираат за да се издренираат стопените масти. Помеѓу две кавитации мора да поминат најмаку пет дена освен ако не ги правите на различни регии на телото, тогаш може и на три дена. За да има ефект за една регија ( стомак, газ, грб ) требаат 4до 6 третмани. Додека трае третманот мора да се налевате со вода, значи секој ден по неколку литри и се препорачува блага физичка активност за тоа што стопените масти од клетките преку бубрезите излегуваат од телото т.е треба да ги испотите и измочате. Кавитацијата е длабинско мазнење на кожата а ЛПГ е површинско. Имајте во предвид дека кога купувате на акција третманите се скратени, кавитацијата трае 20 мин ама ако ја купите на акција тогаш довивате 10 мин. исто е и со другите третмани. Според мене масажата е незаменлива, никако да не ја избегнувате. Ако веќе правите третмани комбинирајте кавитации со ЛПГ и масажи. Микрокомпјутерот не го препорачувам, непријатен е, не може секој да ги поднесе тие струи и искрено јас од тоа не видов резултати.
A не се малку 10 масажи? Можат видно да го намалат целулитот? Ако има некој правено уште подобро, нека сподели искуство