Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Целулит

Дискусија во 'Тело' започната од Mimi, 19 ноември 2009.

1. mesecinka91

mesecinka91 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Девојки гелот на афродита против целулит зелениот го земав јас со ефект на ладење и можам да кажам секоја чест :rofl: ефекти има и тоа мн добри и телото се чувствува полесно ... само едина мана му е цената 500 и нешто е и не е мн големо пакувањето за недела максимум :worried:
    Ама тие што се мислат за него едно големо ЗА од мене :clap:

2. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Девојки на мене една роднина ми кажа дека го пиела чајот Кирколина и дека за неколку недели го снемала целулитот.:worried:

3. Elenaaaaaaaa

Elenaaaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    31
    Oд Сатвата сум презадоволна, за доста кус период целулитот значително ми се редуцираше.
    Го препорачувам! :)

4. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    нема врска, барем кај мене не е така.
    Сега почнав втора кутија од чајот ефекти има ама во смисла на слабеење, но за целулитот не.

5. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.822
    Допаѓања:
    23.618
    Мене целулитот ми се намали со трчање и вежбање, скоро и да го нема, а имам користено и креми порано ама џабе :^)

6. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Со трчање вежбање и правилна исхрана ке има резултати ама пуста мрза не ми се станува од пред тв и ком.

Него ги загледав капсуливе на ЕСИ, против целулит,45 капсули се во пакувањето, содржат витамини растителни екстракти, биофлавоноиди и незз таму уште што, еве ги на слика ме итересира дали ги има користено некоја?

7. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    лелееее значи и лето си дојде а моиве бутки абер си немаат.како шо читам овде слабо нешто ефекти да се пофалите.кај некој има подобрување некој од истото нема резултати. ја да си кажам дека еднаш пробав nivea goodbye cellulit и наместо goodbye беше wellcome.и сеа во еден каталог од еурофарм најдов некој производ за целуит.па дали на некоја и дошло до рака ова или не?впечатоци? SOMATOLINE COSMETICS????

Прикачени фајлови:

• 10072012038.jpg
      10072012038.jpg
      Големина на фајлот:
      166,1 KB
      Прегледи:
      314
  8. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Ne frlajte pari za kremi, celulit se resava samo so pravilna ishrana

9. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
  10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Еден добар маркетинг.
    Ако имаш целулит мислиш една крема со која само ќе се намачкаш на плажа ќе делува?
    Барем со другиве креми долг период си се масираме дал со рака дал со масажер, ама ова да не ќе се гмечиш на плажа? Не ќе се намачкаш слојче и ќе си се тешиш дека си платил некоја стотка повеќе и дека божем има резултати.

Јас би си купила обичен Блек Ап, не ми се дава вишок пари за нешто што сигурна сум дека нема да даде резултат.
    У секој случај ќе повторам, фантастичен маркетингшки трик за еден од најголемите женски летни проблеми. Крема за сончање + крема за целулит, совршена комбинација која само ќе не утеши, наместо пред одмор да превземеме вистински чекори против целулитот.

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    хахахах, не се користи крема за сончање само на одмор, секој викенд сме на базен или во река, па мислев за тие денови, да не се користи обична антицелулитна крема, туку дали може да се замени со оваа :^)
    а далеку од тоа дека ке помогне за 10 - 20дена да се реши нешто, што со другите креми не сме успеале со месеци :D

12. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Девојки да не случајно некоја има искуство со третманите во Бјути Лаб ?
    Ја гледам понудава и некако ефтино ми изгледа само дали дава стварно резултати ? http://wow.mk/deals/bautylab-body-wrapp ... ii_68.html

13. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    ммм да ви дадам јас предлог :lol: оставете ги сите креми и други помагала пробајте малку на природна база :D Па сите пиеме кафе, после кафете тологот зачувајте си го за пред туширање, пред да се туширате измасирајте ги местата опфатени со целулит потоа поминете со млака вода за да не се појави црвенило можете да земете масло од рузмарин и да го премачкате местото, инаку маслото од рузмарин е доста потребно во козметиката така да добро би било да си има секој дома по едно шишенце :D
    И да не заборавам да го спомнам лимонот, ицеден и помешан со еден филџан вода помага доста и околу целулитот , а и летово на овие горештини добредојден би бил :)

14. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Фала му на Бога после толку трагање по препарати, терапии, масажи, таблети конечно го најдов вистинскиот гел и не се двојам од него.[​IMG] За неверојатно брзо време ми помогна мнооогу. Majка ми ми го порача (незнам точно од каде) но неверојатно е добар. За експресно време се гледаат резултатите...

Вака изгледа[​IMG]

15. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Досега не сум имала некој проблем со целулит, т.е воопшто не сум имала. Откако ја достигнав мојата идеална тежина, 10 кг плус, забележав дека ми се појавил и целулитот. Се испаничив, си викам лето е... Не посегнав по никакви креми. Се пуштив на вежбање малку и можам да кажам дека после 2 недели редовно вежбање наутро и навечер по 15 минути, и после вежбањето навечр една масажа на нозете околу 10 минути, целулитот речиси и да го нема. 2 пати во неделата ќе си направам пилинг од кафе( претходно се масиран со маслиново масло и не измивам, мачкам врз маслото од талогот кафе) и можам да кажам дека навистина делува, ама заедно со вежбање и масажа и многу вода. Баш овие вежби ги правам. http://www.youtube.com/watch?v=TeHSOuEW8l0&feature=related&fb_source=message Првиот ден не можев ни 5 минути да издржам а сега ми се чини и пола час би можела. Тое е се она што јас го практикувам и се надевам дека ќе помогнам некому во борбата против најголемиот женски непријател. Ајде женски, заедно сме посилни. :*

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ај и јас да кажам. :lol:
    Мене целулитот значително мноооогу ми се намали со вежбање на орбитрекот. Еве скоро месец ипол како редовно вежбам, и резултатите се повеќе од очигледни. Не викам дека го нема во целост :!:, ама во скоро време се надевам и тоа ќе биде. Еве сега ги симнав вежбиве членката над мене што ги има објавено, плус секој ден ќе се мачкам со талог од кафе, па комбинацијава од овие три (орбитрек+талог од кафе+вежбичкиве) се надевам ќе биде успешна :). Резултати ќе споделам повторно за месец/два.

17. Ivanna7

Ivanna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    6
    И конецно Лек за стрии сам целулит.нарацајте си од Алтернативна медицина од кремата За стрии.јас ја користев ја купив 300 денари.стриите избледија сам себи за 10. израмнија Дена! Пробајте

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.298
    Ај ти лепо опитај ја мајка ти од кај го земала,која цена и како се стигнува до него,па пиши ни тука, да зашмиргламе газиња.

На elcezelce му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Да не е ова од оние алое вера производи што се порачуваат преку каталог, Forever Living Products? Имам дома некој спреј од алое и го има истово знакче, тоа како тревка зеленото од десно на шишето. Ај прашај дома па кажи ни :)

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Не е од ФЛП со сигурност.
    И јас ли да ве учам како се истражува :P ? Одиш на десен клик да ти ја прикаже сликата, го гледаш линкот и го наоѓаш производот.
    Руска е фирмата (мислам) В. Б. клинике collagena и алоэ профессиональной

А еве го призводот http://livetopic.ru/product/360/antitseluliten-gel-anti-cellulite-gel-.html

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.