Леле не да стискав...не можам да ви опишам колку после тоа нозете ми беа црвени...а сега кога ќе се допрам цели ме болат како да ми се со модрици. Кажете ми кое уље од бршлен да го земам,некако со геловиве не сум баш...мислам дека уљето е поконцентрирано па затоа...Планирам и од Гарние да го земам рол-онот...па наизменично ќе го бомбардирам.
..и јас бе срцка ставам на бутови,сегде..колена..на листови доле неам потреба и на газето обавезно да и на половината стомачето ради аздис ...ама само еднаш и тоа навечер пред легнување
ЛИЛИТ јас од Меилаб уљето од бршлен го имам и стварно е добро. А од Гарниер рол онот и јас планирам да го купам овие денови. Тебе штом ти се истроши гелот од Авон, купи си го уљето затоа што точно е дека има поголем концентрат во уљето.
Moze li nekoj da mi kaze od koja firma ima koristeno ulje od brslen, znam za od meilab deka bilo ok ama go nema nikade , jas go koristev od fitogal (potrosiv vekje 2 od 150ml), ima rezultati (ne nesto epten extremno, no sepak ima) sega neznam dali pak da go kupam istoto
Имало и некој друг како мене. Ми се чини дека денеска се во најразвиена фаза,најцрни се,на моменти кога ќе ги видам сама се ужаснувам,олку големи модрици во животот сум немала.Сестра ми од ум ја извадив кога ме виде,требаше блага вода да и дадам за да се смири. Не сум во ред . Јас ја правев масажата со пластична чаша како на клипчето,а за ефектот треба бар некој ден да почекам да ми избледнат модриците,оти ни целулит се гледа ни здрава кожа.
Абе за стрес да разберам,ама никотин?!Не само што не сум пушаш,туку и огромен антипушач. Инаку,вака-така,боли,ил не,се направив како географска карта со модриците,ама продолжив и да ви кажам има резултати и тоа го правам секој ден...ама ме боли и остатокот од кожата на кој нема модрици...тврдоглавост мореее.... Мајка ми ме виде вчера,се шекна,како што е тежок режисер,гарант си направила филм дека ме тепа дечкото,зошто ми рече,е како,јас не сум те видела да го правиш тоа со чашите?!Хахахаха...
a kako se pravi toa so kafe za potkozni????????? jas imam golem problem so potkozni od sekakva depilacija i topla i ladna i so masinka???????
со кафе за поткожни??? хммм па незнам валда да се истриеш јако со талогот, да си направиш како појак пилинг... јас имам слушнато за поткожни влакненца да пробаш со пилинг мада не сум сигурна дека би имало некој голем ефект... ама сепак штознам пробај си ништо нема да загубиш..
А некој искуство со новото од нивеа,гудбај целулит,гел со лотос...?! Јас од денес почнав со пилатес,на орбитрекот редовно си верглам по пола саат,од утре почнувам со скокање на јаже...грд,грд целулит...а гледам кило и пол демек,оп две и триста грама поише...а јас борби водам тука...не,не...не целулииит,ма има цела да се стопам ако треба!!!
ja go koristam toa od nivea ama ne gelot nego toj serumot 10dena sto e i da ti kazam dosta mi ima pomognato za edna nedela..sea ne bas deka misteriozno iscezna celulitov ama sepak dosta go snema pa planiram koa ke go zavrsam da produzam so gelot da se mackam ,i takaaa
ja mislev deka e samo za 10dena ama mene vise 8 mi e i od prilika use pola mi e ostanato.valjda za 10 dena gi dobivas rezultatite a kolku ke trae zavisi od toa kolku stavas ama svarno mi ima dosta pomognato a i kozata mnogu ubava ja pravi
Дали некој до сега го има користено лосионот на Doktor's ? Јас го земав го користам неполна недела, се масирам секоја вечер и мислам дека за сега е супер,се покажуват резултатите..само се плашам да не се застане на ова..инаку воопшто не е скап и го има секаде..
Јас го користев гелот од Докторс , но не покажа некои големи резултати.Ама јас и не го користев редовно,можеби со редовно користење ке има некакви резултати