Цел живот оставана...

Дискусија во 'Сингл' започната од black-angel, 25 јули 2010.

1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Дејнџел не знам што се потресуваш толку. Да не пишеше ти немаше ни да ја забележам датата. Освен тоа кога ја отворив категоријата ''љубовни проблеми и совети'' беше со намера да помогнам некому. Темава беше меѓу првите, па махинално кликнав и отворив. Болна за внимание сигурно не сум, поготово не за виртуелно, со членови со кои можеби никогаш не би остварила контакт во приватниот живот. И следен пат размисли пред нешто да пишеш, и навредиш некого.

На Daleron и elisabeta им се допаѓа ова.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.938
    Валерин не си ти таа што копала по темите за да ја најде, ти излегла и си ја отворила. Зборев за девојката пред тебе.
    Тоа е прво, второ.
    Не знам како девојката со нејзините 13 години (ако има толку) се смета компетентна да дава совети на вакви теми.

Последна измена: 12 јануари 2015
  3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.523
    И јас се чудев зошто се даваат совети на проблем од 2010та година :D
    Може се омажила до сега девојката.

На cresa-jagoda, Daleron, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.670
    Допаѓања:
    4.628
    Нека си стои темава и нека биде активна , баш памтам и тогаш се појавија и неколку случаи како мојот и мислам дека може советите дадени тука да бидат од помош на некоја друга девојка :) Од тогаш навака да речам се среди малку ситуацијата имав долга врска која исто така заврши и неколку кратки кои завршија . Но живот иде даље не се стои во место :) Дај Боже сите да си ја најдат љубовта и да си се омажат @crimson :) Јас сметам дека нема ништо повредно од семејство :) Сега сум во чудна љубовна ситуација , ама мислам дека овој човек можеби е тој правиот :) чуда се случуваат кога веруваш во нив :)

На cresa-jagoda, crimson и Valerin им се допаѓа ова.
  5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277

Koнечно приказна со среќен исход!
    Инаку Ејнџел, малку оф топик одам се надевам ќе ми се прости. Значи, те читам од кога си зачленета, башка јас и ти сме постари членови на форумов и многу ми е драго што сега бар на ова поле колку - толку стојат стабилно работите. Знам кога пишуваше околу тоа низ какви моменти си минувала во детството, и многу ми е мило што сега на некој начин си изнашла начин некако да го пребродиш тоа, бар за нијанса. Само храбро, ти стискам палци! ;)

На Daleron и black-angel им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Јас кога во видов насловот си реков оставана од мајка татко мислев сираче си. После ги отворив мислењата и цел живот оставана од дечковци??? Абе не се замарај, ти не си единствената што е твое ќе си дојде, сосема случајно.

На Daleron, black-angel и tessie им се допаѓа ова.
  7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.670
    Допаѓања:
    4.628
    Не е сјајно никогаш нели ? Само тука е борбата да се успее во тоа што го сакаме да си го имаме поред себе :) Уште да ја официјализираме меѓу нас ќе можам комотно да кажам дека ако човек верува дека ќе биде добро ќе биде ! Еве во рок од 5 год , дипломирав , се вработив по струка , запознав прекрасен човек . Сакам да кажам никогаш да не се откажувате од ништо ! Се ќе си дојде на свое ! Срц потајно сакам да се сретнам со истите тие што ме тераа да бидам на дното , да видат дека сум на врвот ! И баш ќе ми биде драго да прочитам дека и ти сите твои цели и желби си ги остварила :*

На Valerin и buba4e89 им се допаѓа ова.
  8. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.260
    Ostavena cel zivot od kogo?

9. The Winner

The Winner Нов член

Се зачлени на:
    4 февруари 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    Вината е кај тебе во секој случај. Или не знаеш да бираш мажи или има причина зошто човек да бега од тебе.

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.