Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Цел живот сами

Дискусија во 'Сингл' започната од Unfaithful18, 24 мај 2010.

1. Rioers

Rioers Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    2.730
    Убаво ми е сам :sun: барем во моментов :party: но имам и моменти на осаменост :(;(:hug: одржување на врска е многу работа :yawn::emo: и болка :u:;(

Последна измена: 17 октомври 2021
    На Limpan му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ilenaki

ilenaki Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.299
    Да, точно јас си стојам на истото мислење дека 30+ ги немаат тие два избора. Тие два избора ги имаат поединици кои мислат дека ги имаат тие два избора, а не дека е правило или дека така треба после 30тите. Јас веќе низ неколку слични теми истото го верглам. Едноставно негде (ај нека биде повеќе од негде, најчесто) се погодува до 30 години пример некоја да се омажи, роди деца, се по список ама тоа не е 100% секогаш кај сите и едноставно не значи дека некоја на 30 веќе треба да купува парцела за во Бутел. Некој се средува на 31 и сега некој на 29 но ние треба да заклучиме дека среќа не постои после 30? Баш како што кажуваш ти тоа е повеќе до очајот (ај така да го викаме) него до годините. Годините немаат врска има врска само начинот на размислување. А некој баш така може да очајува и на 21 нема правило.

Побитно од се е да се најде вистинскиот партнер него само да се биде во некоја категорија демек еве јас пред 30 се средив. Критериумите и треба да бидат високи затоа што изборот на партнер е многу битен. Ради реда само можам кога сакам, а не сакам така туку сакам со вистинскиот човек. Да, можеби не е убаво да се остане сам цел живот но сигурно е полоша опција да се биде со погрешна личност.

Така да среќно ќе си останам вака цел живот сама ако треба. Ако најдам некој добро ако не најдам пак добро.

На Cutiepie1, Ane_na_Bisera16, Snow_King и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Knudle

Knudle Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2019
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    105
    Апсолутно се слагам со тебе.

4. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.672
    И јас сум цел живот сама, немам почуствувано некој да ме сака и да имам дечко, вече се навикнав на тоаа барем еднаш само да го осетам тоа..
    Не знам зошто господ ни дава такви судбини навистина.

На Samostoen, Aleksbonito, quattro и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Pea

Pea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2019
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    666
    Се прашувам дали тоа се однесува на луѓе кои не се во врска, брак а повремено си имаат партнер за секс, или воопшто ништо од тоа?

6. Duxovit

Duxovit Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2021
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    119
    Sekako deka ne bi trebala da odis so sekogo no nekogas treba i da dozvolis na nekoj da ti se priblizi i da mu dades sansa,ednostavno taka ke mozes da ja zapoznaes taa licnost i duri togas ke mozes da procenis dali ke mozes da bides so taa osoba ili ne,vaka vremeto pominuva a site treba da bideme svesni deka zivotot e kratok nikogas nemozeme da znaeme sto ne ceka utre,taka da koga ke pomine vremeto ke ti bide krivo zosto si go potrosila ednostavno cekajki da se pojavi princot na bel konj,mnogu od nas velat sudbinata bila takva,no ednostavno nemozeme da cekame samo da padne nesto od nebo,tuku treba malku i da se zalozime i samite zatoa sto del od sudbinata si ja kroime nie samite...

На Milan444 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ivicka_1993

Ivicka_1993 Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2024
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    294
    Здраво женски
    Еден мој другар никако не може да си најде девојка,а фин дечко е и плус градежна фирма парите не си ги знае,ама ете нема среќа во љубовта имаат,па ако има некоја што е заинтересирана нека ми пише.

8. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.465
    Допаѓања:
    12.396
    За швалер може да го земам? Да му помага финансиски на овој мојот:rofl:
    Не за друго, дека не знае колку пари има, па да му помогнам да му намалам за да може да ги изброи..

На DS10 и GirlLove им се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.897
    Допаѓања:
    132.674
    ти за сметководител се пријави или за љубов?

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ivicka_1993

Ivicka_1993 Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2024
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    294
    За да помогнам на другар
    Не се пријавив за мене

11. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2021
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.478
    Не е страшно тоа што уште е сам. Мислам дека не треба да форсира да пронајде некоја. Кога најмалку очекува може ќе му се посреќи , на крајот и да не пронајде не е ништо страшно и сам да биде. Подобро сам отколку да пронајде некоја калаштура која ќе го гледа само како банкомат.

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    2.959
    Допаѓања:
    4.434
    Е како на тебе швалер, а на него ќе му помага?

Тоа веќе не е швалер, туку живот у тројка. :D

13. Ane_na_Bisera16

Ane_na_Bisera16 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    259
    Se zavisi od prilikite, dali kje sretnes I kade kje sretnes nekogo.

14. Ane_na_Bisera16

Ane_na_Bisera16 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    259
    Mozebi deckoto nikade ne izlaga I zatoa nema kaj da zapoznae a za da zapoznae treba prilika da izleze nekade. Dzabe imate pari ako ne ste srekjni.

На Tam4yy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Samostoen

Samostoen Нов член

Се зачлени на:
    Недела
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Колку години имаш ?