70.000 прирoднo, 100.000 цaрски, тукa нештo дaвaaт зa бебетo тoрбицa, кoзметикa , некoе бенкиче сo дaтa нa рaѓaње гледaм пo слики тaкви ситници. Секoј нaреден ден седење плус 6000.
На овие 70000 додај некој ден плус.Ако има потреба од некои инекции,лекарства,инфуз,проверка на крвна група на бебе. Така бар ми кажувале други... За арно само да е и со лесно да поминете
Не знaм дaли ќе мoже прирoднo зaрaди oперaцијaтa нa мaткa штo јa имaв, нaјверoјaтнo не, aмa не е битнo, сaмo се дa е дoбрo @makgirl. Кaј Миткo Ивaнoвски сум.
За давање во Санте даваат Сваровски фигурка и торбица со првите потребни работи Јас одам за докторите и односот, за давање ич не одам. @slobodka ајде ќе ти доаѓаме на посета
Па зар некој ке даде 2000 евра за бенкичето у систина? Сите одиме кој за лекар, кој за однос, кој од мака, бидејки знаеме како е по државниве.
Не даваат на рати, ако имаш кредитна со картичка да платиш ќе ти искочи на рати, они немаат рати. Потполно си во право Анастасијаки
Skoro isto e Plodnost i Sante. Sestra mi Plodnost se porodi, 50.000 plati, i toa na promocija. Epiduralna tamu se doplaka da znaes, 9.000 e.
Лелеее,ве читам за приватниве болници и сумиве и ми се сврте во главава.И,изгледа само јас ќе одам во Чаир да раѓам