Jas koga se poragav so prvoto koga lezev na patologija,dojde na ctg nekolku pati rakometarkava Budimir,i se porodi tamu,jas neznam zasto site se zakat od GAK jas mn ubavo pominav i na pin gore lezev i ns patologija,poragajot ko pesna mi projde,nikoj nisto nit mi rece nit mi napravi,site bea ljubezni i fini od cistacka do doktor,peezadovolna bev i sea so vtorovo pak tamu ke si odam.
Sto znam, moze epiduralna... Ako se plakja taa. Bas se zacudiv mu vikav na mm odi be plati, a on mi rece ne be bev ne treba da platime nie nisto ili osven ako nemale zdravstveno osiguruvanje... Imase od drugi nacionalnosti i od drugi gradovi.
Колку што знам и анестезиите не се наплаќаат на државно, а на гинекологија лежат и други случаеви, не само родилки.
Тоа е веќе ок, секој би частел нешто кога се добро ќе се заврши, ама бидејќи се шпекулираше со значајно поголеми суми, поклони во вид на мобилни телефони и сл, тогаш стварно човек да помисли дека испаѓа исто. Во секој случај кој колку има ќе си ја пружи чергата, најбитно е мајката и бебето да поминат добро и да излезат од болница здрави и среќни.
na moja koleshka vo gak i kazuvale kakvi lanchinja sakaat od svarovski a doktorot klima pobaral za doma.
Zosto mene na GAK nikoj nisto ne mi pobara?? I bez rekla-kazala.. NA GAK PORODUVANJETO E BESPLATNO..osven ako nemas zdravtveno osiguruvanje. Mm od kef i merak na doktorkata i babicata im kupil po nesto,ama i koga im gi davase edvaj gi zemaa.
Пa некa имa и 5 мислењa, темaвa е зa цени, a не зa кaжувaње случки кoј кaкo пoминaл. Имa темa зa привaтни бoлници, a имa и темa зa Гaк или чaир. Тaму мoже дa се пишувa. http://forum.femina.mk/threads/Породување-во-Државна-или-Чаир.10855/page-17#post-2887157 http://forum.femina.mk/threads/Породување-во-приватна-болница.20163/
jas veruvam deka ne baraat taka na site. samo prenesov nea shto i se sluchi. ja iskoshta ko privatno da se porodila. inache i jas shto kje odam privatno od kejf kje mu kupime nekoj pijalok na doktorot... i podobro da ima temava pet mislenja nego li da se odinu krajnost so komentari (ova za chlenkata pogore)
Ајде доволно е. Ако имате нешто конкретно за темава споделете, инаку нема потреба повеќе од оф-топици и навреди.
Во Ремедика природно породување колку е? А во Санте? Како сте задоволни од Санте? Дека нови се па сеуште немаат некое реноме тука.
Во Ремедика официјална цена на природно породување е 70.000 со 3 болнички денови а царски 95.000 со 5 болнички денови. Рачунај на оваа цена имаш увек плус пари. Природно под 80.000 не искача
Vo Sante prirodno e 850€ a carski 1200€. Isto so 3 i 5 bolnicki dena. Jas tamu se porodiv pred 9 mes i sum zadovolna.