Ти имаш време за мислење, јас при крај сум. Ептен сум нивни пациент, признавам имам посебен третман, не само на гинекологија. И мм бил таму, и ќерка ми, и јас за други работи. Некои прегледи ми се простени
не требаше. Ние сме криви. како почнале со цениве ќе фатам врски у чаир а ќе ручам на јахта со тие пари веруј на сите ни имаат простено
Pa Sistina e 70,700 spontano a carski e 101,500. Ako gi nudat istite raboti za cenite sto gi pisa Narcis za Remedika, po avtomatizam se poskapi. Neli?
Простено нека ни е Ама Систина не простуваат толку Мајтап на страна, си го размислувавме ова со мм периодов. Работата е што мислам дека третманот нема да биде ист ако се пораѓам во Систина (а не треба да е така). Башка, уште сега ќе раѓам и толку ќе биде. Нека е за убаво Ако ја сменат храната, ќе ве известам навреме да знаете
Zasto mislis deka nema da bide ist? Sigurna sum deka ke dobies ist a moze i podobar (zavisi so ocekuvas neli) T.e so zasluzuvas kako pacient toa ke dobies.
Види пастрмка на жар дали уште има, тоа си нарачав со спанаќ последниот ден за ручек незнаејки (неброејќи) дека дента си одам па до ден денес ми остана во мисла Страшен апетит имав, а менито ми се погоди ептен
Како пациент воопшто не сум захтевна, за жал, некогаш и на моја штета. Кажувам според искуства од моја околина, сестрите се пофини во ремедика, а тоа ми е важно. Негата после пораѓај од нив зависи. Пак ќе кажам, ова мој заклучок според искуства на други, што не значи дека со сите е така. Ќе видам, ќе пренесам сѐ шо треба
Систина е клинички центар и недајвоже нешто нема да треба да се оди на клиника тоа беше пресудно да се породам таму. А ремедика не е точку спремна за недај боже. Што значи кога ке ја ставиш безбедноста на кантар другото се пага.
Мене ме интересира за прегледите во Систина дали може да се наплаќаат со кредитна картичка? 2500 е обичен преглед а 4000 и нешто беше сркинингот така?
Da moze, plus imas so happy karticka od Nlb banka cash back 6% a ako.imas.crna vip karticka imas 5% popust.
Нема везе систина ремедика. двете се ок за разлика од се друго се топ. Многумина се решаваат за систина зашто има подобра опрема за предвреме родени бебиња. Јас тоа не го гледам ко дефицит на ремедика. Зошто? Зошто ако случајно дојде до тоа место да возам накај ремедика ќе возам накај систина. Никој нема да ме врати ..
И Систина ги сменија малку цените, не важат веќе пакетите 70000 спонтан и 101000 царски, сега е 73000 со 103000 со тоа што секој преглед и консултација пред пораѓај кај одбраниот доктор се наплаќа.
Зависи од докторот ми кажаа по телефон, дека цена на ЦТГ е 750 мкд, ама се зависи од проценка на докторот колку пати треба да дојдеш на преглед пред пораѓај (и ЦТГ доаѓања)