Систина:спонтано породување 1.150€ Царски:1.650€ Плус ако има нешто дополнително тоа посебно се плаќа така ми рекоа
Кај доктор Гордана Петревска, вчера кога бев на тонови ми кажа да одам денес за прием. Таква им е процедурата ваљда, пошто и во пакетот за породување така им пишува. а посети се дозволени така? Мислам маж ми ) не прашав зошто мислам дека за таму се подразбира
Е уште за тие пари да немаа посета хихи има да до 20h уште да имаш среќа да те бапнат во апартман мене така ми се погоди од што немаше слободни соби во апартман ме ставија а си го платив нормално како што беше пакетот.
Фалааа, се читаме утре штом се потприберам со емоции, ќе ви пишам ) Замисли исто и на мене ми се погоди еве во апартманче сум, мажот ми беше до 20 часот со мене, абе мераци )
5 dena so se denot na priem, megjutoa jas istiot den koga otidov se porodiv. So lesno neka ti e, pa ke kazuvas kako si pominala pa i da cestitame
Правилно е да отидеш предходно и брз друго цтг и сите прегледи брисеви нос уста кардиолог за анестезија ти се во цената освен гинеколошкиот.
А едно прашање вон темава ама поврзано со Систина за оние таму што се породивте, кога ви ги пратија сликите од фотосесијата? Нестрплива сум, поминаа 25 дена откако излеговме ))
jas se porodiv na 30.10 a slikite si gi zemav vcera,bev na pregled tamu pa mi tekna da prasam i mi gi dadoa