1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Цени за породување

Дискусија во 'Бременост' започната од love23, 16 февруари 2012.

1. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.502
    А природно не можеш во систина?

2. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Јас пред 7 месеци се породив на ГАК со царски. Супер поминав, задоволна сум од сè.

На hana@@ и Tsukinory им се допаѓа ова.
  3. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.305
    Допаѓања:
    11.705
    Пред 3 месеци се породив царски таму. Уште пет пати да раѓам, пет пати за таму ќе се одлучам.

На hana@@ и Tsukinory им се допаѓа ова.
  4. hana@@

hana@@ Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2020
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    220
    Поради прв царски морам пак исто

5. hana@@

hana@@ Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2020
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    220
    На Гак?

6. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.502
    За на Гак сигурно ќе си со царски, но доколку си во систина можеш и природно доколку нема други компликации без разлика дали првиот пат е царски. Иначе блиска особа со царски беше породена пред некоја година супер помина.

7. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.305
    Допаѓања:
    11.705
    Да, да. Супер поминав, персонал супер, третман исто, услови според мене супер.
    Многу влијае и со што правиш споредба додуша, јас немам искуство со пораѓај на приватно.
    Скрининзите ги праев во Ремедика, ама за пораѓај се одлучив за ГАК и не грешив. Целиот процес не ми беше воопшто труматски, баш напротив.

На hana@@ му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hana@@

hana@@ Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2020
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    220
    Фала ти мила,полека се охрабрувам за на Гак :inlove:

На DaisyDoo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Macola08

Macola08 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Zdravo zenski :) Jas sum nova na forumov pa bi sakala da ve prasam za nekoi informacii. Koja e cenata za normalen poragaj vo sistina bez dodatni ispituvanja? Dali nekoj ima iskustvo so Dr. Gordana Petrovska ? Isto bi sakala da ve prasam za Dr. Ana Daneva Markova od GAK. Dali nekoj se poragaj kaj nejze i kakvi iskustva imate ? Jas sum 34ta nedela i uste nemam odluceno kade ke se poragam i mi treba pomos okolu odlukata. :^)

10. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Јас се породив кај неа со царски рез заради трансверзално свртено бебе.
    Цела бременост ја водев кај неа и сум и бескрајно благодарна за сè што направи за мене за да имам убава и спокојна бременост.Толку е стручна, посветена, смирена и професионална што јас немам зборови за неа. Не би ја менувала за ниту еден друг доктор:l:

Инаку според новите цени, природен пораѓај без додатни трошоци во Систина е 115.000ден.

На annaitose26 и Macola08 им се допаѓа ова.
  11. Macola08

Macola08 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Ti blagodaram za odgovorot. :) Imam uste edno prasanje povrzano so Ana. Razgovaravme za odenjeto na CTG od 36ta nedela sekoja nedela do poragaj megutoa ona mi kaza deka nema potreba da si dojdam za 1 mesec na redoven pregled i ke vidi do kaj sum . Dodeka vo sistina mi rekoa deka mora da se ide sekoja nedela. E sega malku mi e panika kako da ne idam na pregled do 38ma nedela ? :^)

12. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Јас исто во 38ма недела отидов на прво цтг, а и таква е праксата на ГАК. Ана и тоа како знае што прави. Мене кога ме прегледа и ми кажа кој ден ќе ме пораѓа ми рече дека според прегледот тоа ќе биде вистинско време за пораѓај и за мене и за бебето. И навистина не погреши, ми направија прием за следниот ден да ме породат со царски, а мене вечерта пред царскиот ми пукна водењак и ме фатија болки.
    Јас премногу и верував на докторката и ептен со доверба влегов на царски.
    Се плашев многу од тоа како ќе поминам со другиот персонал на ГАК и во 36та недела сакав да и откажам на докторката и да одам Систина ама сепак знаев колку и верував на докторката и се одлучив за ГАК. На крај и со другиот персонал одлично поминав.

На annaitose26 и Macola08 им се допаѓа ова.
  13. Macola08

Macola08 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Ufff ne go znaev ova deka u GAK e taka . Dobro e sto mi pisa. Inace i mene mi e strav kako ke pominam so drugiot personal od GAK posle poragaj zasto eve veke od nekolku luge dobiv dobri komentari za Ana sto mnogu mi olesnuva vo odlukata megutoa za negata koja sleduva posle toa uste nemam mnogu pozitivni odgovori :?:. Dokolku se odlucam za GAK Ana ne ja menjam a ke si zemam apartman ( sigurno seuste postojat i moze da se rezerviraat so vreme ) bar moze bolje nega ke imam. Fala ti uste ednas :inlove:

14. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    И јас сакав апартман и на крај поискусни другарки ме премислија и си бев со цимерка која премногу ми помагаше.
    И од персоналот бев многу задоволна, имаше две три сестри од кај бебињата што беа непријатни ама од другите бев многу задоволна. Ми помагаа, ми сварија кафе, на крај пред одење дома ме облекоа бидејќи не можев сама пошто бев со царски, ми го спакуваа куферот и ме испратија. Ептен бев позитивно изненадена од односот:inlove:

На AlchinovaR1979 и Macola08 им се допаѓа ова.
  15. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.502
    Од 1ви јули имаат друг ценовник ѕирни на страната кај нив аи 145 000 е царски, а природен е 115 000 мислам. Јас се породив кај Гордана супер пројдов тргнавме природно но накрај итен царски завршив ради тонови на бебе што паднаа, раната супер заздрави и брзо искрено многу малку бев на интезивна 2 саата дали беа преку сила и посче ме однесоа во соба бебе беше таму ме чекаше :). Кога сакаш ти го носат, доаѓаат да доење да ти покажат, цело време чистат, сок од јаболко имаш обавезно цело време ти покажуваат за бебе како се бања. Буквално услуга на ниво имаат.

На Macola08 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. annaitose26

annaitose26 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    126
    Ана на ГАК е прекрасна...
    Од пристап до третман а за нејзината стручност и професионалност да не зборувам...
    Се во суперлатив

На Macola08 и Iris-1234 им се допаѓа ова.
  17. annaitose26

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    126
    Кога добиваш едукација за бањање?

На KonstantinaM му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Го препрочитував коментарот затоа што мислев јас сум го напишала:D
    Ана цел живот ќе ја фалам, таква докторка ретко се среќава:l:

На Macola08 и annaitose26 им се допаѓа ова.
  19. annaitose26

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    126
    Максимално е посветена на работата и се познава дека тоа што го работи го прави со љубов...
    Уште интонацијата кпга и ја слушнеш си викаш " Се ќе биде ок"

На Macola08 и Iris-1234 им се допаѓа ова.
  20. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Да да да, буквално со комплетна доберба и без трошка сомнеж легнав на царскиот, знаев дека штом сум во нејзини раце сè ќе е ок. А и разговорите со неа се како психотерапија.

На Macola08 и annaitose26 им се допаѓа ова.