Затоа пишав 'оди'. Среќа пред 4 месеци родив второ кај него. Иначе без размислување ќе одев во Систина. Само он да е и никој друг
И јас се тешам со вашиве искуства дека супер ќе поминам Ми остаи супер впечаток..вика како и да биде мора да излезе Не се плаши ни од природен ни од царски, види колкава жена си 2м одма ќе го родиш А за царски ич не се плаши, овде молат и плаќаат за царски, кај тебе карлично сега свртено може ќе мораме така. Уживај, продолжи како до сега да си бидеш активна, се ти е супер..и нека чека малиот до крај само (9 август )
Јас кај него едно родив природно,едно со царски. И двата пати поминав одлично. На форумов имам многу пишувано за Илиевски. За мене е врв. Во вистински раце си,не се секирај
Далии некоја е скоро породена во Плодност ? Ми треба информација како се движат сега цените за спонтано породување и царски рез.
Здравоо ,сакам да прашам дали некоја има скоро искуство со породување со царски рез во Санте плус? Гледам сега цената и е 1 300 евра ,па дали имаат плус некои скриени трошоци?
Здраво бремена сум 37 недела од одредени причини не сум осигурана ме интересира дали и колку се плаќа породување во државна без осигурување
Се плаќа , пишува спонтано 32.000 царски 56.000, но плус испитувањата за тебе и за бебето ќе те фати повеќе . Најубаво снајди се брзо пријави се како невработена или преку сопруг преку некој
Дали во Систина е поскапено породувањето и може инфо која е цената на природното породување и дали се доплаќа за епидурална анестезија? Фала за секоја информација.
Анестезијата е вклучена во цената. Цените ги има на нет. Врати се некоја страна наназад и тука ги пишаа
На нивна стр го имаат цените. Не ми текнува природен колку беше, мислам 131.000. Јаснза царски платив 165.000