Општи прашања Нова сум тука, па затоа и не сум баш сигурна дали е ова најсоодветно место за моето прашање... Но, дали знаете колку пари е ФИГАРО ЗА КОСА ? Благодарам
Општи прашања Па зависи какво сакаш т.е од која марка На пример на Severin е околу 600 ден. мислам, но имаш и поскапи, а поефтини само на пазар и во Базаро
Зависи од многу фактори. Прво, зависи од кој град си, затоа што во Скопје е поскапо, во внатрешноста би било поефтино. Зависи и од темата на материјалот, рокот кој е на располагање, дали е судски или не, обемот, ... Секој преведувач наплаќа различно. Но сепак, се знае, квалитетот се плаќа. Има студенти кои за 50 денари страна ќе го направат, ама кај искусни професионалци може и до 500 денари од срана да стигне. Се надевам дека помогнав некако. Ако не, напиши ми лп поконкретно да се разбереме.
Ако не се лажам, имаш да најдеш и по 1000 денари овакви торби за лаптоп. Види на страниве Амц и слични на нив, мислам дека и тоа се нуди. И земи си најобична, ако ти е за манкање по автобуси, а знам дека ти е ... Јас ѓоамити Самсонајт носев, партали го направив и го исцрнив, само ајде, нека служи додека му е за служење времето. Едит http://www.amc.com.mk/Default01.asp?id=91&l=3
Дузи, финтата е што ми ја даваат као вклучена во цената на компјутерот, или како ќе му дојде; демек бесплатно, а лаптопот е соленичок на цена, па ме интересираше да видам што всушност добивам. А и богами, да ѝ замачкаме очи на мајка. Не дека нема да ја дознае вистинската цена, ами веќе кога ќе ја стрефне во глава кога ќе ја докопа фискалната, нека си помисли „аха, добивме и ташна од илјадарче, маус, вакво-онакво програмче,ова-она, тинтири-минтири - па добро е бе “ Да не бидам оф-топик - 1300 и плус-минус (повеќе плус, отколку минус) е истата што ми ја нудат, па ајде нек је весело. Може ќе ѝ послужи на некоја информацијава.
80-90 денари... До скоро во сите маркети беа на попуст од по 70ден ама не знам дали уште им важи тоа.
Општи прашања Не знам на каква сушална мислиш ама ако мислиш на оние на расклопување што се тие се негде 500-600 денари
Општи прашања Ако мислиш на сушарите што се за да ги пружиш алиштата, цените се некаде околу 500 денари, последно мислам дека ги видов во Керфур, но ги има и на пластичарската улица,