Najmnoguu gi mrazam cigarite i nikogass nema da probam. Sakamm da si ziveam zdravo i dobro e toa sto domasnive moii ne se pusaci
не пушамм и не ми сметаат, во мое друштво скоро сите пушат па така се навикнав на миризбата но мене никако не ме влечат
Не пушам сум пробала не ми е убаво немам таква потреба иначе во друштвото пушат неколку души не ми пречи.
Не пушам,и сум против. Сум пробала,од љубопитност.Па и подоцна ме фаќаше „стрв’’ пак да земам,и сум земала. Ама сега кога почнаа многу да ми сметат,бидејќи имам проблеми со синусите,кога пуши некој во моја близина бегам на 5 метра подалеку. И сега неможам да ги смислам цигарите,ич неќам.
не пушам,и не сум против оние кои пушат,сепак тоа е личен избор,а незнам зошто но ми се допага кога машкото мириса на цигари
Пушам скоро по една кутија, а кога сум излезена може да ми се фати и кутија ипол, неколку пати се обидов да ги откажам, но безуспешно, а и плус сите во друштвото пушат.
Јас не пушам и сум против цигарите.Но,секој има право да избира какви отрови ќе внесува во своето тело.
Редовен пушач, значи со секојдневно купување кутии и без паузи бев 2 години а претходно околу 2 години онака само за викенди, со добро друштво итн. Сега веќе ги откажав, 6 месеци без цигари..
НЕ пушам,ама не сум ни против цигарите. Не ми смета кога некој пуши во близина,и омилено ми е да држам цигара в рака