истата сум Чекаш да дојде време “позгодно“ кога ќе се решиш да ги откажиш. али јбг ќе дојде и тоа да ги откажеме има денови кога поминувам само со една цигара во денот, мислам дека уште има надеж за откажување
Против. На кутивчињата од цигарите има слики од тоа што може да се случи доколку пушите, а кога ги гледам се згрозувам од нив. Дедо ми пуши (дедо по мајка), па кога и да запали цигара го затварам носот. А кога некогаш ја гледам мајка ми како пали цигара (тоа многу ретко, еднаш во 3 години ) ми доаѓа да ја земам цигарата и едно убаво да ја изгазам.
Пушам и тоа не само цигари Порано пушев повеке сега помалку најчесто палам цигари после јака партија секс си го дувам и си излегувам така на тераса, чувство неверојатно мора само да се искуси
не пушам ниту пак некогаш би пробала цигара,ама ќе видиме во иднина којзнае што ќе се случи,скраја да е да запалам некогаш,бидејќи одвикнувањето било многу тешко...
Пушењето може да ви најде одлично место да се одморите: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag ... uL9-ti8M3Q Спојлер Знам дека сум морбидна, но ќе биде добро да ја знаете вистината.
Не пушам, а ни планирам да запалам цигара. Не сум ни против, кој сака нека си пуши, негова работа, само ми смета што пушат во моја близина.
Не пушам, ама имам пробано дим, два, три Цигарите ми сметаат, ме загушуваат и се закашлувам многу често кога некој пуши во моја бизина. За среќа никој од моето семејство ниту од мотео друштво не пуши
Пушев 9 години и сега пробувам да ги оставам.Денес ми е 9-ти ден без цигара и има моменти кога ми иде да запалам ама се држам бонбоните во уста и нема гајле.По милион обиди овој пат морам и сакам да успеам па ќе видиме
Не пушам и не планирам да пушам и не ми смета ако некој пуши - нивна работа (tho I think boys that smoke look HOT)
Не пушам нит сакам да слушам за цигари Исто така против сум за пушење бидејки тоа ги разболува белите дробови и не само тоа штета само нанесува цигарата а сите луѓе ширум светот го знаат оваа и сепак пушат