Зависи кога како просек 1-2 кутии кога пушев родео 2 не ми бегаа,сега Бос голд помалку ги швајцовам,да ги оставам не можам(све се може)ама не сум размислил за тоа,тренирав пливање додека одев во школо се навлеков на цигари и се откажав од спортот сега веќе е касно за све обврски,работа тоа е што би рекле чивијата влегла.
Ја прва цигара запалив во 8мо, не знам точно дали имав 13 или 14 години. Ехее и тоа закаснив јас, од мое одделение од 11-12 години беа веќе редовни пушачи.
Bev pushac 9 godini,pusev po 2 kutii na den i nikogas ne planirav da gi otkazam,ama eden den ispusiv edna kutija za rok od dva saati na +40 stepeni i posle toa gadenje cel den,i si rekov ja od utre ne pusham i eve 3 godini veke kako ne pusham
Пушев околу 2 кутии дневно скоро 20 год. Веќе месец дена немам запалено... Тешко ми беше првите денови, се надевам ќе успеам да не ги помирисам никад више!!
Не пушам, за мене цигарите се отров и имам голема среќа сите пријатели ми се непушачи, па никогаш не се зачадувам (зошто ми смета чад), и секогаш се движиме по места каде не се пуши (нели и покрај законов не се почитува секаде).
Никогаш не сум запалила цигара во мојот живот, сум против пушењето но секој си има свој избор околу тоа.
Ех, кад сам била средношколац 2ра и 3та година како смок тргав цигари после тоа јок, ни да видам ни да чујам.
јас бев страсен пушач но откако останав бремена ги откажав , и кога ја доев исто скоро 2-ипол години ич не пушев а сега ми е ссамо со кафето по 2 на ден ... Ако не пијам кафе и цигари не пушам
Имам пробано, но не сум пушач. Но не ми ни сметаат пушачи со оглед на тоа што сите околу мене пушат.. Би сакала дечко пушач Ненормална сум, знам... али некако попривлечни ми се.