Na starı godını pocnav da se rasıpuvam Poslednıov mesec pocnav po 1-2 cıgarı dnevno ako se racuna toa. Od dosada so mm uz kafe ..
Ne, imam samo probano kolku da vidam kako e (courtesy of "prekrasnite" souchenici), inaku ushte togash bev na chisto deka nikogash ne bi si dozvolila da se navlecham na cigari.
Имам запалено ама никогаш не се навлеков на нив. Последно кога запалив онака без врска беше пред 8 години. Ништо посебно за да некој постојано посегнува по цигара. Против сум, тоа е само отров и штета на организмот.
Не пушам, средно кога бев пробав ама не е тоа за мене. Дефинитивно гадна навика. И у околина повеќето се непушачи, а имам една комшика абе мислиш душата и смрди на цигари, бегам ко ја сретнам.
Не сум пушач и никогаш не би почнала да пушам цигари. Немам намера да давам пари за отров.И ме радува што и другите покрај мене роднини и пријатели не се пушачи.
Пушам и се нервирам дека пушам. Ми сметаат цигарите, ми смета мирисот, ми смета се што е поврзано со нив. Срам ми е пред други да пушам или надвор од дома (го сметам тоа како слабост). Имам огромен проблем со дисциплината инаку би ги оставила одма
Пушам ама не многу.Пушам меки цигари и по една кутија на ден барем според мене не е многу зошто повеќето пушачи што ги знам пушат по 2-3 кутии на ден
Засекогаш против. Не пушам и многу ми сметаат, особено во кафичи и една дискотека кај шо се пуши внатре, абе кога ќе си идам не само облеката, и косата ми мириса на цигари. Ми се гади од мирисот. Стварно не треба да се пуши во затворени простории.