Порано ич ја нејќев црвената е затоа сега обожавам да ја носам, се чувствувам малку поженствено а и црвените штикли што ги имам
Ја сакам црвената боја, но не ја носам многу а и немам гардероба баш на црвено. Еден црвен џемпер си го имам и ми е омилен, па често го носам овој период
Како помала мразев црвена боја многу. Можеби затоа што мајка ми до до 7 годинки ме облекуваше све тотлано комплет во црвена боја, сите алишта ми беа црвени. E сега ми се смени мислењето, ја сакам црвената боја, посебно темна црвена. Обожавам бордо кармин и лак за нокти. <3
Црвената боја ме асоцира на страст,грацијозност,привлечност и ми е една од омилените бои,мислам дека треба да се има храброст и самодоверба да се носи оваа боја,мислам на свечени пригоди како за фустан или сукња бидејки ја има во доста нијанси,па неможе лесно да се одбере.Кармин,лак на ноктите во црвена боја почесто ставам,а сега се трудам да постанам и црвенокоса,но црвен фустан немам облечено досега а имам голема желба,но не и храброст.Се надевам следна прилика ке го направам тој чекор.
Црвената боја е многу јака боја,убава е ама не би ја носела секој ден.Може да се облечам во црвени за некоие свечености,но нон-стоп црвено да носам не знам,не можам,ми се чини како само јас да дречам меѓу луѓево...
Од малечка обожавам црвена боја имам доста облека со оваа боја, имам црвени чизми и црвена чанта. А за кармини ДА НЕ ПРАВАМ МУАБЕТ, НЕИЗОСТАВЕН ДЕЛ СЕ ОД МОЈОТ СТАЈЛИНГ
Супер си е бојата, ако добро се искомбинира одлично изгледа, е сеа ако претераш па се обоиш сета во црвено гардероба, кармин, лак, штикли, коса - малце е безвезе.
Jas kako pomala ne da ne sakav crvena boja tuku ne sakam da ja vidam i imav samo 1 crvena bluza temna i drugo nisto no potoa vo 1-2 godina sredno pocnav mnogu nesto da imam so crvena boja