Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Црвена боја

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Barbie-mwa, 20 декември 2010.

1. papillonP

papillonP Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    4.544
    Како јас да сум го пишувала постов, исто е и кај мене- што до напишаното што до сликите ко јас да сум ги бирала :)

На Acka22 и Elena69221 им се допаѓа ова.
  2. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    И мене и се допаѓа црвената боја, поготово кога станува збор за лак ташна и чевли. Или било што.
    Гардероба си носам, не се ограничувам, ама за црвен кармин ете неможам да се одлучам.
    Мм коментира а и не сум сигурна дека ми се допаѓа како ми стои.

3. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    914
    Си носам црвена боја и ми се допаѓа може да се искомбинира убаво отвара бојата некако мислам дека нема девојка што не и стои црвено да носи барем го некој детал некако моќно делува страствено,самоуверено :) и си ставам карминче црвено и бордо.

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Последниов период црвено ми е најомилено, обожавам да си вметнувам малку од оваа боја во секоја можна комбинација било да е кармин, марама или некое парче облека покрај тоа што ноктите секогаш ми се лакирани со темно црвен. Си имам јас различни периоди и кога ја сакам бојата и кога не ја практикувам толку често, ама секогаш си се враќам на црвено колку и да ми се здосади дека многу убави ми стои црна коса со дрско црвен кармин абе милина :D

5. trixy

trixy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    883
    Обожавам црвена шминка, посебно сенка и кармин. Не носам често облека во боја, најчесто се држам на релација бело-црно-сиво. Сепак добро вклопено знае презаводливо да изгледа.
    image.jpeg

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nona13

Nona13 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    32
    Дa не знaе некoј кaде имa црвени спoртски пaтики

7. missgretta

missgretta Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    122
    На алиекспрес ќе најдеш 100%

8. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    17.725
    Ја обожавам
    значи која моќ ја има црвена боја....
    Еве на пример којата коса е црвена
    и ноктите на нозете
    на рацете ќе ги лакирам кога ќе се спуштам од планина :D секако црвени

9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Црвена боја...
    Некогаш ја доживував за симбол на детството.
    Црвени чизмички, црвена топка, црвена шапка ги означуваа еднобојните денови.
    Потоа, настапи период кога се презаситив и ја отфрлив од себе. Во младоста сакав нешто подискретно и ги пронаоѓав омилените бои меѓу кои таа не ја вбројував.
    Денес знам повремено да вметнам некој детаљ во црвена боја и да му дадам поинаков тон на изгледот.
    Убаво прилега, а уште подобро се чувствувам кога на себе носам нешто што ја разбива монотонијата и стереотипот во модните комбинации.
    Црвен лак за нокти, црвени обетки, црвена алка, црвени балетанки се дел од модните додатоци што ги имам и кои ја разубавуваат глетката.

На teteks му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Обожавам црвена облека, црвен кармин и црвен лак. Освен тоа и супер ми стои оваа боја на мојот светол тен. Имам голем број на парчиња во оваа боја и ја носам доста често, како секојдневно така и за вечерни излегувања.

На teteks, IvannaT и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Црвена боја секогаш носам на нокти. Веќе не можам да се замислам да имам маникир, а да не е црвен :)
    За облека сум малку поголем скептик. Имам светол тен и многу убаво ми стои црвена боја, ама сметам дека црвената се носи со голема самодоверба, а тоа е нешто што го изгубив во последно време.

12. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.129
    Омилена боја ми е црвена имам црвена гардероба омилена боја за мојте нокти но за жал црвен кармин не ми стои убаво.

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.698
    Ја сакам црвената боја и имам облека во истата боја. Дури и лакови за нокти имам црвени. Само црвен кармин не ми стои и црвена боја на косата.