Мелем, београтски мелем, во аптека побарај го.. На синчето прво мачкање одма ептен подобрување имаше и секогаш кога ке се појавеше осип мачкав од него и помагаше.
Пелени проба да смениш или да видиш дали си внела нова намирница во исхрана. Некогаш алергијата на нови намирници се манифестира и со пеленски осип.
Мајки, ситни црвени точки на газето како од комарец, се појавуваат ли од промена на пелени? Или можно е да е алергиска реакција на нешто што сум јадела?
На моето најмогу ми помогна Биодерма- цикабио. Бела е со лилаво капаче. Не е за секојдневна употреба, само кога има црвенило или точкички мачкам и одма поминува.
Да не сменивте пелени? Јас пробав нови и за две пелени бетер од ова стана, се вратив на стари пелени и ставам оригиналната павловилева, од вчера до денес се повлекоа
Пелени немам сменето ама почнав со дохрана.Веднаш приметив дека столицата и се смени и по некој ден и ова се појави.Откако и дадов кашичка од кајсија.Може да е од неа?
Можно е... на мојава од инстант оризот така и се направи... не давав немаше ништо, пак дадов, пак така..
Фала ви многу на сите .Денес бевме на контрола и докторката кога ја виде ми рече канестен да ја мачкам.Користела некоја од вас?
Gore napisav se sto porvav no nisto samo mij go i posle toa gustin stavi na mesto pudra ke vidis rezultati nie napravivme 2,5meseci uste koristam gustim i super ni e provaj
Nie deneska bevme na kontrola, mnogu mu se razluti kozata na preponite i kaj gazeto, duri ii kako plikcinja ima, vcera samo so pudra go pominavme denot bez pomada, doktorot ni prepisa sprej џинџира, rece za dva dena treba da mu pomine.. dali ste imale iskustvo so ova sprejce?