@Bicka77 Фала ти многу, еве ја купив ќе пробаме и баш ќе споделам.. Ниедна крема досега не помогна се надевам мастов ќе помогне
Да да, и се среди газето од неа.. Мислам во аптека Херба ја зема маж ми, но мислам дека секаде ја има
Mize li nekoja od vas sto koristela. Flogocid / flogo krema da mi prati slika kako izgleda i dali e mast ili krema bidejki iskacat 2 razlicni i neznam koja e pravilnata sto ja falite
Колку време ја користевте, и кога покажа ефект? Ние имаме проблем со црвенило само ма газето, ни кажаа Судокрем и на Галафарм некоја, и го мачкам наизменично, ама се уште нема ефект.
No i da zemes mast e isto mislam bidejki jas ednas imav zemeno mast nemase krem i odma pomina crveniloto, od apteka mi kazaa deka vo sostavot bile isto dvete
Јас уште со што не мачкав и се повеќе црвенееше. За ден, два помина се со маста за потпарено. Сега си користам друга крема и кога ќе почне да црвенее газето ставам еднаш од маста и толку.
На дин ми му се појави црвенило пред некој ден, а сега и раничка му се направи. Препорачајте добра крема што може да делува.
Џинџира. 550 денари е во Еурофарм, како спреј е, се сум пробала, второво синче ми е ужасно нежно и со едно прскање му проаѓа. Инаку на дијареа само тешко се средува газе, тогаш одмивај го и со тетра бриши му газе, па канестен. Така од матична ми е кажано оти тогаш (со дијареа) газето партал се прави...
Nie imame dermatit i mnogu se nerviram dva tri pati vo mesecot e cela isipana of glava do peti...reljef.. Nemozam careto da i go najdam! Pie Lordes sega 2 pati i ja mackam losion eden za dermatit mnogu mi e zal.... A dobra si e, vesela, si jade se!ama ova nema kraj.nekoj so slicen problem kako nas?
Мене од антибиотична терапија што примаше малиот му се исфра газето и единствено што му помогна беше бепантрн бејби крема за осип од пелени