Освен мангото ако спаѓа во цитрусни друго немам дадено.. значи сепак не е од храната. Изгледа од каките е, нема од што друго.
Што да мачкам за пеленски осип? Најверојатно му е реакција од пелени, веќе цела недела не поминува, само фати како корупки од горе. Мачкав оригинална павловичева, откако му се појави земав frezyderm заштитен крем
Zdravo mamicki piese antibiotik amoksiklav I kaj intimniot del se napravi mnogu crvena neznam poveke sto da upotrebam nz sovet majki
Мами што сте во Германија, кој крем да го земам за газето на малата, и се појавија две црвени ранички, дали има павловичева тука и каде да ги најдам?
Dobro utro majki imam edno prasanje na mala I se pojavi crvenilo na intimniot del a bese ne arna samo inhalacija I pravev so fizoloski I deksazon I sirupce Prospan e sega samo se misla da ne e od fizoloski mi e otvoren skoro 2meseci bidejki I okolu ustata ima ke ja nosam na lekar sekako no pak da si prasam od sto mose da e neznam poveke sto da upotrebam nz sovet majki
Ne znaev deka ima vakva tema. Sto vi se pokazalo efikasno protiv crvenilo na gazeto. Znaci ne za prevencija tuku za vekje postoecko crvenilo.
Flogo маст, малиот беше со рани со едно мачкање многу подобро,речиси ништо немаше, ова е за тешко црвенило инаку weleda calendula е врв кога е само зацрвенето.
Мајки совет за пеленски осип, рани на газето има исклупена кожа со крв.Плачлив е цело време.Мачкам судо крем, виолета марамици 99%вода, користев слипи пелени се појавија па се изгубија, после сменив бејби лав пак се воспали, земав пуфис катастрофа пак газето.Бев болна пиев цеден сок мислам дека е од тоа.Плус пиев оспен па примав инекции па сега пак оспен, можеби е од лекарствата, бебето само кенка и плаче дење и ноќе во раце ми е на града ниту можам да му помогнам ниту јас да оздравам бидејки не спијам, од пред нова година е вака, кажете некое инстант чаре полудев веќе? Да ставам пудра прашок?Ке земам утре маст за потпарено.И уште нешто, многу гасови има, на секое прднување како малку измет исфрла и од тоа можеби се потпарува, дали од што лакомо цица голта воздух, плаче кога ке прдне, давам биогаја со д3.