epa vakaso de4ko mi idam 2 i pol godini i redovno imame odnosi,no mene mi e sram bidejkji imam mn bubuli4ki na zadnikot sekoj den se tusiram no mi se pojavuvaat kazete nekoj sovet kako da gi otstranam
Зошто ти е срам ако одиш со него веке 2ипол години...? Инаку,оди на лекар и ќе добиеш соодветна помош позз
Па такааа, еве маж ми многу јаде масна храна и му се јавуваат на грб. Мислам дека е од исхраната бар на него така му кажа докторот, ама немора да значи
И јас го имам истиот проблем само што не се срамам од де4ко ми. Тие всушност повеќе се појавуваау кога носиме влошки затоа што кожата се поти и нема од каде да дишат порите и мораат да избувнат во вид на мозолка али јас само користам алокохолни лусиони за лице и ми помагаат.
баба ми ми збореше за овој сапун пред неколку години, а јас си мислев се зеза жената со мене, мора да се проба.
Девојки, се расчепкав низ страната на Алкалоид и го најдов ова: Спојлер http://www.alkaloid.com.mk/zashtiten-detski-krem-so-cink-oksid-75-ml.nspx Во описот е означено дека е за заздравување на „пеленски дерматитис“ што значи дека може да се употребува и за слична намена, како оваа со точките на задникот. Јас ќе го земам утре, па ќе ви пишам. Мене ми се појавуваат кога имам, од влошката, ма да последниов пат куртулив малку еве, пошто зедов едни влошки со памучна облога, ама сепак имам по некое.. не поминав без ич. Само тампон кога користам не ми се прават, а не можам цело време со тампон, зафркнато ми е ко ќе треба да го сменам и јбг.. Ќе ви пишам за некој ден дали помага кремчево
Леле и мене многу ми се прават и воопшто не ми се допаѓа како изгледам. Не знам што да преземам, а многу сакам да имам мазно, бебешко газе
И јас сум го имала истиот проблем . И сум пробала се и сешто . 1.Голема улога игра исхраната и да мозолки се прават од мрсна храна од јајца премногу јаденје исто така ; 2.Потоа , исто така се прават митесери и мозолки (повекје митесери-црнки) од дехидрирана кожа што значи , дека треба секојдневно мачканје на кожата со лосиони хидратантни за тело можи и павловичева тие креми се многу добри. 3.бебешката пудра стварно делува во сушење на мозолчињата и правенје на кожата да е помека итн итн. 4. а од производите за против мозолчиња најмногу ми помогнл овај од АВОН е и е околу 180денари на намаление : следете ги овие работи и ке имате беспрекорно чисто газе за рекорно време
Мене, верувале или не, ми поминаа од сперма. Абе колку и да изгледа смешно ама откако почна дечко ми да ми свршува на газето ми стана поубаво, неколкуте мозолчиња ми исчезнаа и во многу подобра состојба ми е сега. Таа течност е многу моќна, сериозно, има повеќе докази за тоа од сите страни во светот. Имаше една девојка што лицето го мачкаше со сперма, на Интернет пишуваше за неа.
Здраво девојки И јас го имав истиот проблем веќе долго време со акни и мозолчиња по задникот.. Многу работи прочитав околу тоа, исто и многу работи пробав како бебешка пудра, маст од невен, бебешки кремички и што веќе не но резултати минимални и краткотрајни се додека не отидов од аптека и зедов салицилна маст 20% и тоа е тоа Мозолчињата ги снема преку ноќ и многу сум среќна поради тоа. Сега се мачкам еднаш неделно, понекогаш почувствувам благо пецкање но не е ништо страшно најбитно е што проблемот после толку години е решен. Девојки пробајте така се надевам ке ви помогне.. Среќно